torstai 10. maaliskuuta 2011

Apple and clouds

Laitetaas nämäkin tänne vaikka meinasin jo taas lopettaa koko bloggauksen =/. Tuttua monesta muustakin blogista...eli harmittaa kun näkee kovan vaivan eikä kommentteja tule. Onkohan mulla sittenkin liian usein postauksia (lähes päivittäin)? Että ette jaksa kommentoida...vai mistä johtuu. Kaipa se on vähän kausittaistakin ja riippuu tietenkin mitä on ommellut =).

No vielä jatketaan ja esittelyyn tulee nämä asikkaan toiveiden mukaan tehdyt värikkäät omppuhousut (pojalle).
Ja sama poika sai tämän pilvifrotee teepparin kesäksi. Molemmat kokoa 98/104cm.

 Velour ja vihreä frotee Lastenmetsolan, pilvifrotee JNY design Ikasyrilta.


33 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa. Mä seuraan kaikkia blogeja Googlen readerin kautta, ja siinä ei suoraan pääse kommentoimaan. Useimmiten ei sitten tule klikattua tänne "syvälle" asti kirjoittamaan.

Sosiaalisessa mediassa varmaan 90 prosenttia käyttäjistä on niitä, jotka eivät tuota mitään sisältöön, siis eivät edes kommentoi.

Mut: kivoja teet. Omaan kotiompeluuni olen pari vinkkiä nipistänyt. Jatka vain.

Vezmu kirjoitti...

Kivat leikkaukset paidassa.
Älä nyt blogin päivittämistä lopeta, vaikka kommentteja harvakseltaan tulisikin. Minä olen tosi laiska kommentoimaan, vaikka blogeja ahkerasti luenkin. Te taitavammat ideanikkarit annatte paljon uutta ispiraatiota. Alkaa vain aina harmittamaan, ettei aikaa ompelulle ole enemmän :D.

Hanna kirjoitti...

minäkin luen joka kerta!
olen vaan tosi tosi huono kommentoimaan kun joku on aina ehtinyt jo sanoa valmiiksi että ompas ihanat niin siinnä on viety jalat suusta. :)

Mari kirjoitti...

Jatka ihmeessä =) Mulla kanssa ailahtelee mieli aina blogin jatkon myötä. Itse sitä kanssa vähän niinkuin elää niillä kommenteilla. Silloin tietää, että joku seuraa ja on kiinnostunut. Yritän aina itseäni muistuttaa, etten ehdi itsekkään kommentoida. Sitä seuraa kuitenkin niin useaa blogia =) Suloiset omppupökät =)

Nipsu kirjoitti...

joo mä kans aina tsekkaan, mitä ihanaa oot saanu aikaiseksi, ja ihan liian harvoin kommentoin! meillä neiti lähti taas tänään ihanalla baambitunikallaan onnellisena hoitoon supersöpönä! eikä mullekaan kukaan ikinä kommentoi, itseasiassa ei siellä juuri kukaan edes käy vaikka on niin kiva blogi, ainakin mun mielestä :)

Marika kirjoitti...

Täällä todella laiska kommentoija.... kannustaisin kuitenkin jatkamaan bloggaamista sinulle on niin ihania postauksia aina!
Ja ihana nähdä kankaat livenä kun ei itse ehdi mitään niillä tehdä!

Anni kirjoitti...

Varmasti kaikille tulee kausia, kun miettii mikä se bloggaamisen itu on. Itse kommentoin aivan liian vähän, vaikka sunkin tekeleitä aina kurkin. Jaksoittain luen blogeja, usein sitten useamman päivityksen "putkeen" ja kommentointi jää. Itse olen päässyt kommenttien "paineista", kun olen muistutellut vaan itselleni, miksi alunperin aloitin koko touhun: tallentaakseni itsellleni tekeleitä, arjen elämää siinä sivussa ja muuta mukavaa. Kommentit ja muiden myötäeläminen on sitten suuri ja ihana plussa, jotka pelastaa toki harmaan päivän :)

Ompelukset on kivoja sulla, keep going on!

Anonyymi kirjoitti...

Minä käyn kanssa päivittäin katsomassa blogiasi ja ompeluksesi ovat valtavan hienoja! Monta ideaa olen itsellenikin näistä saanut. Älä ihmeessä lopeta, yritetään kaikki tsempata kommenttien jättämisessä!
-Nina-

Tiina kirjoitti...

Älä nyt hyvä ihminen lopettaa päätä, eiei! =) Usein ajanpuutteen vuoksi se kommentointi on juuri se mistä itse pihistää, vaikka säännöllisesti jokaisen uden postauksen käykin katsomassa.

Ihana tuo omppuidea, tuollaiset pitäisi kyllä ehdottomasti toteuttaa itsekin!!

Tiitu kirjoitti...

Ymmärrän, kyllähän sitä tahtoisi "vastakaikua" postauksilleen. Mutta itse olen ottanut asian niin, että seuraan vain kävijämääriä. Harva jaksaa kommentoida, mutta jos kävijöitä on, niin sehän tarkoittaa että heitä myös kiinnostaa :)

Eliisa kirjoitti...

Jatka ihmeessä Riikka! Sinä sentään olet sellainen, joka saa reippaasti aikaiseksi ja paljon! Tuo Omppu-taskukin on tosi hieno.

Olen samaa mieltä tuo Annin kanssa, että kommenttipaineista kannattaa ravistella itseään eroon, koska se, että joku ei kommentoi, ei tarkoita etteikö joku kuitenkin olisi kiinnostunut. Sitten toisaalta, ei ole järkevää yrittää tehdä omasta blogista jotain muuta kuin omanlaistansa, vain siksi että saisi paljon lukijoita. Ymmärräthän? Esim. tietynlaiset sisustusblogit ovat in, ja niissä ihmiset käyvät tai että just tietynlaisista vaatejutuista ihmiset tykkäävät (vähän niinkuin muodin perässä meneminen) ja niitä ihmiset seuraavat. Lastenvaatejutuissa osa blogilukijoista voivat kadota jo senkin takia, että lapset kasvavat ja äidit menevät töihin ja aika ei riitä enää blogien seuraamiseen.

Johanna kirjoitti...

Pahoitteluni, etten ole kommentoinut! Ymmärrän hyvin ajatuksesi, mutta ethän silti luovu bloggaamisesta. Käyn Google Readerin kautta aina katsomassa uudet postauksesi ja ihastelen ihania aikaansaannoksiasi. Vaikka ei kommentoisikaan, voi silti kerta toisensa jälkeen ihastella tekemiäsi juttuja ja tuntea iloa siitä, että jaksat niitä jakaa muillekin.

Oikein mukavaa kevään alkua!

Maria kirjoitti...

Yksi syy kommenttien vähenemiseen on se, että ompelublogeja on syntynyt viimeisen parin vuoden aikana uusia kuin sieniä sateella. Minulla ainakin menee kaikki aika siihen, että yleensä ehdin selata kaikki mielenkiintoiset blogit läpi. Kommentteja en pahemmin ehdi jättää. Seuraa sinä vain kävijälaskuria, sehän raksuttaa hurjia lukuja :) ja jatka ihmeessä bloggausta, sulla on kiva blogi!

Sarita kirjoitti...

Heippodei, ja mä kun olen miettinyt että juurikin sulle mun tulee kommentoitua niin usein että en kehtaa kohta kommentoida ollenkaan. ;)

Itse muuten en niinä päivinä kommentoi kellekään jos satun lukemaan päivitykset puhelimen näytöltä puiston penkillä istuen, lasten leikkiä vahtien. Puhelimesta on jotenkin niin hankala kommentoida ja ei niitä sitten jälkikäteen enää muista tulla kommentoimaan.

Että kyllä me lukijat täällä ollaan! :)

Tiia kirjoitti...

Sama vika itsellä, siis että niitä kommentteja harvoin saa. Saattaa mennä viisikin postausta, eikä mitään eloa, vaikka näkee että ihmiset käy lukemassa :D Sinänäs harmi, kun toivoisi jotain "palautetta" omista jutuista, vaikka itselle omaksi iloksi ompelenkin.

Omppis kirjoitti...

No et kyllä lopeta boggaamista! Käyn aina kattomassa päivitykset mutten jaksa sitten kommentoida välttistä, anteeksi.

Pintse kirjoitti...

Täällä ollaan samoilla linjoilla muiden kanssa, eli älä ihmeessä lopeta bloggaamista!! :) Vaikka ymmärrän kyllä tunteesi, palautetta on aina kiva saada. Minunkaan blogiin ei ole tullut viime aikoina juurikaan kommentteja, ja muistan jonkun muunkin valitelleen samaa. Onkohan ihmisillä nyt joku kevätväsymys meneillään?? :D

glenni kirjoitti...

taidanpa nyt laittaa ekan kommenttini tänne :)
innolla olen seuraillut sun blogiasi ja hyviä ideoita saanut omiin ompeluksiini kanssa - on vaan tää kommentointi jäänyt... jatka ihmessä siis bloggausta - koetan laitella näitä kommenttejakin välillä... mutta päivittäin käyn aina katsomassa lukemiston ja pettymys on suuri jos ei ole uutta tekstiä luettavaksi...

Peanut kirjoitti...

Jatka jatka :) Sä oot niin uskomattoman taitava, että tällainen näpertelijä jää sanattomaksi. Kateudella ja kunnioituksella seuraan sun tekemiäsi.

On kyllä yksi asia, mistä on pitäny monet kerrat mainita: sulla on ihan uskomaton silmä värien ja kuosien yhdistelemiseen! Ja ilmeisen hyvät kangasvarastot ;)

kewa kirjoitti...

Eihän Sa voi lopetta!!! Niin ihania juttuja taidokasti tehty, hyviä ideoita ja innostusta toisillekin. Kommentoiminen on aikaa-vievää ja minullakin jää usein koska on niin paljon kivoja blogeja missä haluaisin vierailla;) Omenat on aivan mahtavat (omena fani...)

Kiika kirjoitti...

Olen samaa mieltä kun moni muu. Älä lopeta! Minäkin käyn kurkkaamassa täällä aika usein. Ja kommentoiminen jää melkein aina koska tuntuu niin hölmöltä kommentoida kun joku muu on jo sanonut sen mitä mun piti :-) Mutta onhan se aina kiva saada palautetta.

Unikuu kirjoitti...

ei-saa-lopettaa!!!!!!!!

Mervi kirjoitti...

Elä nyt ihmeessä moisia edes mieti!! Minä luen aina kaikki postaukset, mutta usein työpäivän päätteeksi rättiväsyneenä. Tuppaa sitten kommentoinnit välillä jäämään laiskuutta väliin.

Mutta ymmärrän kyllä tuon turhautumisen. Itseäkin harmittaa, jos kommentteja tulee vähän. Olen sitten vaan pyrkinyt muistelemaan sitä perimmäistä tarkoitustani (kuten joku muukin mainitsi) eli päiväkirjaa omista ompeluksista. Mutta kyllä se vaan silti aina mieltä lämmittää kovasti, jos joku viitsii jotain kommenttilootaan raapustaa...

Riikka kirjoitti...

Kiitos, kiitos! Tälläisestä määrästä nyt varmasti piristyy =D.

Viisaitakin kirjoitatte =). Totta, ettei aina ehdi (itsekään...), kävijöitä tosiaan on, vaikkei kommentteja ja voihan tätä pitää ihan itseäkin varten.
Alun perin vaan aloin bloggaamaan siksi, kun tuli paljon ompeluksia tehtyä, mutta niitä ei kukaan nähnyt enkä siis niistä saanut ikinä livekommentteja. Tuli tunne, että olisi kiva niitä esitellä muillekin ja saisi samalla kuulla, mistä tykätään, mistä ei. Tosin harvoin kukaan kirjoittaa, että "kamala, en tykkää" joten silloin kun kommentteja ei tule, ajattelen vaatteen olevan siis kamala =/.
Kommentit on ainoa, mitä tästä itse "saa". Ja jos niitä ei ole, homma on aika turha.

Eliisa: juu ymmärrän =). Sitäkin olen miettinyt, että jos ompelisi vauvanvaatetta "suosikkikankaista" niin saisi varmaan enemmän kommentteja. Mutta toisaalta niitä kankaita on niin monien blogeissa ja ompelen lähinnä sitä mistä itse tykkään ja omille lapsille, joten tyyli pysyy omana =). Tilaukset tietty erikseen ja silloin teen mitä tilataan. Joten aika montaakin tyyliä täällä näkee ja tulee jatkossakin näkemään.

Maria: Totta, meitä bloggaajia on pal-jon. Joka päivä varmaan löytäisi uuden luettavan, jos nettiä "penkoisi". Nytkin löysin näiden kommenttien kirjoittajien blogeista uusia kivoja blogeja.

Sarita: Älä ihmeessä sellaista ajattele! Kommentit on aina tervetulleita, kiitos niistä! =)

Peanut: Nyt tää ihan punastuu! Kiitos! Mä olen aina ajatellut että muilla on hyvä värisilmä ja että mulla ei. Olipa yllättävää kuulla, että noin ajattelit!
Kangasvarasto pakosti kertyy, kun ommellut oon...öö...kohta 20v varmaankin.

Kiva että kaikki olette täällä, käykää jatkossakin! Jatkoa seuraa...

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin seuraan blogiasi ihan päivittäin. Ei vaan tule kommentoitua useinkaan, luen useimmiten blogit kännykällä google readerin kautta ja kommentoiminen on siinä aika työlästä. Eipä itsellenikään juuri nykyään tule kommentteja, vaikka tilastoista näen kävijöitä olevan sadoittain/postaus.

Miina kirjoitti...

Hauskat jujut taas noissa vaatteissa! =) Juuri tein samantapaiset housut... Kyllähän sulla noita kommentteja näyttää olevan, mulla viimeisin tullut joskus kuukausi sitten...

-Minna- kirjoitti...

Samaa mä olen myös vähän miettinyt, mutta kyllä ne muutamatkin kommentit lämmittää mieltä ja saa jatkamaan.
Olen myös itse tosi huono jättämään kommentteja kun nopsaan vaan yleensä selaan blogit läpi.
Mutta jatketaan vaan samalla linjalla, omaksi iloksihan ne jutut sitten loppuviimein jäävät jos kommentoijat loppuu... ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Minä ainakin tätä käyn joka päivä lukemassa, mutta luen niin paljon blogeja, ettei vaan yksinkertasesti ehdi kaikkiin kommentoimaan vaikka haluaisi :)
Älä missään nimessä lopeta!

HippoAnkka kirjoitti...

Hei Riikka! Aivan mahtavat omppuhousut ja pilvipaita! Kovasti tykkään. Ihanaa nähdä ne täällä. ;) Ei vieläkään ole ehditty tosin päälle sovittaa... Uhmaikäisen vaatteita ei niin vain kesken päivää vaihdeta. :)

Mä olen uusi blogien lukija, ja olen ollut aika ujo kommentoija, kun en oikein ole tiennyt kommentointietiketistä. En tiedä toivotaanko sellaisia "Ihana!"-kommentteja vielä, jos niitä on jo postauksessa muutama edellä...? Ja kun niitä ihanuuksia tulee (melkein) päivittäin, niin meneekö siitä idea, jos koko ajan ihastelee? :) Ja (suomalaiseen tyyliin?) olen ajatellut, että pitäisi olla joko asiantuntija (=ompelutaitoinen) itsekin tai sitten jotain ihan erityisen poikkevan älykästä sanottavaa, jotta voisi kommentoida... Mutta jos pieniäkin kommentteja siis toivotaan, niin täytyypä alkaa kommentoimaan sitä mukaa kun ajatuksia tulee. :)

Näihin kuviin olisin kyllä muutenkin kommentoinut. :)

Ja minusta on hyvä, että tekemiäsi vaatteita on blogissasi mahdollisimman laajasti näkyvillä - sillä tavalla saa myös ideoita tilauksia varten.

Sanna kirjoitti...

Tunnustan, mulla on jäänyt kommentoinnit vähiin, monasti ihan siitä syystä, että mun nettiyhteys pätkäsee just siinä kohdassa, kun olen saanut kommentin kirjoitettua ja aina silloin vielä pitkähkön ja koko kommentti katoaa bittiavaruuteen. Sit alkaa ketuttamaan, enkä jaksa näpyttää viestiä uudellen. Tarttis opetella kopioimaan kommentti ennen lähetystä. :) Ja onhan tuo aikapulakin, kun aloitin etätöiden tekemisen. Tosin itsekin aika ajoin pohdin lopettamista, vaikkakin blogini toimii itselleni päiväkirjana, tarkistan monasti, mistä lehdestä mikäkin kaava löytyy, mutta silti olisi kiva saada niitä kommenttejakin... :) Josko sitä ryhdistäysyisi ja jättäise edes pienen merkin itsestään, kun kerta lukemassa kuitenkin käy!

Sani kirjoitti...

Pakko minunkin laittaa :D
Eli tääl kans joka postaus käydään lukemas, mut mut toi aikapula. sellasta 200 blogia seurailen ja välil päivityksiä tulee niin hurjasti yhtäaikaa, että ei vaan kerkee komentoimaan jos kaikki aikoo lukea :D
Mut tiedän tunteen, kommenteist on tullut itselekki tosi tärkeitä, ne antaa potkua jatkaa ja jos tosiaan johonki postaukseen ei tule kommenttja tulee olo että mitä nyt?!, on ollut mullaki senverta ihania aktiivi kommentoijia :)
Toisaalt taas sit kurkkaile tota kävijälaskurias, se varmaan kertoo paljon enemmän kuin kommentit :)
Mulla ainaki tosi tosi moni kaveri käy kurkkimas blogia, (eikä ne ikinä mitään kommenttia jätä). siinäki yks hyvä syy päivitellä kuulumisia.
Eli täältäki ehdottomat eit lopettamiselle!!

Riikka kirjoitti...

Kiitos teille!
Tuota puhelinjuttua en osannut ajella edes...itse en käytä puhelimesta nettiä ikinä! Mutta ymmärrän ettei pikkunäytöltä jaksa kommentoida, en itsekään jaksaisi!

Hippoankka: Meilläkin vaatteet kokeillaan vasta kun ne puetaan =), eli ei turhaan sovitella lapsen kiusaksi. Ja kyllä on pienetkin kommentit tervetulleita, erittäin.

Sani: Se on totta, että enemmän kommentoi ihmiset "ketä ei tunne", ja tutut ei kommentoi mitään, vaikka varmasti käyvät täällä.

Krista kirjoitti...

Kyllä mä uskollisesti käyn joka postauksen lukemassa ja niin kuin tuolla aikaisemmin tulikin jo esiin, niin kännykällä kommenttien kirjoittaminen on rasittavaa...
Muutenkin on myönnettävä, etten ole ihan sinut näiden kirjoitushommien kanssa, niin senkin takia välillä tuntuu, että parempi olla hiljaa kuin sanoa jotain hölmöä... =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...