lauantai 12. maaliskuuta 2011

Polvihousut

Siitä on jo aikaa kun polvihousuista pyydettiin kuvia, sovituskuvia. Kesti hieman, mutta nyt viimein! Innostuin siitä pyynnöstä tekemään yhdet lisää ja kokeilemaan "jotain".


Se jokin oli nyt taskut kahdella resorikantin värillä. Sininen väri valikoitui, koska tuossa perhosmerkissä se on myös.Taskut on puoliympyrät, sellaisiakaan en ole tehnyt ennen.Tässä lapsen päällä.

Ja taskut sivulta katsottuna. Ihan kivat, lapsekkaan iloiset polvarit tuli, kangas on aikanaan Ek:n palalaarista löytynyttä joustofroteeta. Koko 104cm. Tälläisissä värikkäissä on vaan se pulma, että löytää yläosan...meillä ainakin jää pitämättä, jos ei oikein sovi minkään kanssa.Ja kaivoin kaapista myös vanhat tekeleet ja tässä ne 134/140cm kokoiset sovituksessa. Olivatkin eilen tanssitunnilla päällä eli käyttöä löytyy myös talvella =).


9 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Juuri ruontyyppisiä polvihousuja olen miettinyt tekeväni lapsille kesäksi.. saa nähdä saanko aikaiseksi =)

Ihania, etenkin nuo oranssiraitaiset, tosin tuo väriongelma on tuttu täälläkin.

Mervi kirjoitti...

Ihanan pirtsakan väriset nuo oranssiraitaiset :) On kyllä ollut varsinainen löytö, jos tuon kankaan EK:sta olet onnistunut löytämään!

Susanna kirjoitti...

Kiva idea nuo eriväriset kantit. Jollain tapaa ne myös ryhdistää ja rauhoittaa raidallista kangasta.

Minkä merkkinen peitetikkari sulla on?

Ai niin, mä kanssa käyn aina heti lukemassa kun päivität, vaikka harvemmin tulee sanottua mitään.. :( yksi tapa, millä saa lukijoista ääntä, on esitellä myös työvaiheita tai hankintoja tms ja esittää kysymyksiä, siis kannustaa ihmisiä keskusteluun. Ihan vaan jos vinkkiä kaipaat :)

Kate kirjoitti...

Ihanan pirteän väriset nuo oranssit polvarit, meillä noista varmaan tapeltais :). Eiks niihin sopisi yläosaksi ihan valkoinen t-paita...

pikkupikkuriikki kirjoitti...

on kyllä kivat!!! ja kivat taskut!!! Mä yleinsä teen just siks valmiita settejä, kun jää käyttämättä jos ei oo sopivaa ala/yläosaa...

Riikka kirjoitti...

Susanna: Ihan se Janomen coverpro, mikä "kaikilla on" =). Oon tuota kyselytaktiikkaakin käyttänyt, ei sekään aina tehoa. Luulen, että moni katsoo blogeissa kiireesti kuvat eikä välttämättä edes lue tekstejä...itsekin välillä. Ja varsinkin noissa ruotsalaisissa ja norjalaisissa saa olla tosi mielenkiintoinen kuva, että alan suomentamaan =O.

Kate: Juu sopii ihan valkoinen, mutta en "jaksa" pitää kaapissa niin paljon valkoisia teeppareita, kun ne aina sopisi yläosaksi, mutta niitä saa myös usein vaihtaa, jos haluaa et lapsi näyttää siistiltä...=)

Pikkupikkuriikki: Siihen täälläkin pyritään, mut sit on näitä "kokeiluita", jotka saattaa jäädä kaappiin...ellen sitten innostu tekemään vielä jotain yläosaa tähänkin.

Susanna kirjoitti...

Näinhän se on. Ihmisillä on niin kiire :) eipä sitä itsekään aina jaksa kommentoida. Onko sulla leveä ja kapea paininjalka tuohon koneeseen, tarviiko molempia ja kumpi parempi esim paidan kanttaamiseen? Mullekin vihdoin tuo kone tulossa... on sitä odotettukin, mutta tuntuu että yksinhuoltajalla on aina niitä muitakin rahareikiä :D

UntuvaPia kirjoitti...

KIITOS noista sovituskuvista. Minä niitä ainakin joskus kyselin :) Mietin silloin, että miten nuo housut tuohon polven alapuolelle asettuvat. Resorin pitää olla varmaan just sopivan tiukka? Josko onnistuisin tekemään omillekin lapsille tuollaisia kesäksi...

HippoAnkka kirjoitti...

Ihanan iloiset ja raikkaat nuo oranssi-valkoiset polvihousut! Ja hauskat taskut. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...