perjantai 16. joulukuuta 2011

Talvipipopäivä

Palaan tänään vielä noihin virkattuihin kuvioihin parempien kuvien kanssa. Napsin "mallikuvia" leikattujen pipokappaleiden päällä. Näin moni sopii esim. ruskeaan fleeceen.Ja tälläinen piposta tuli valmiina, löytyy kaupasta. Koko on 48/50, tilaamalla kaikki muutkin koot mahdollisia ja omat toiveet huomioidaan.Tilauspipoja jouluksi ehtii tilata vielä tänään klo 21 asti. Sitten urakoin viikonlopun ja postitan maanantaina.

Kun näin tilauspipossa tämän väriyhdistelmän, niin olin aivan myyty! Pakko saada omallekin tytölle ruskea-valkoinen pipo. Samalla uusi malli kokeiluun, pitkä hiippa, päässä pieni tupsu ja eteen kaksi fleecesydäntä.Vähän väsyneenä kuvattu taas klo 7 aamulla...


..mutta pipo on kiva ja tässä vähän pirteämpi kuvakin. Tuon mekon olen tehnyt isosiskoille joskus vuonna 05 retroverhosta (lapsuuden keittiönverhoni). Samalla huomasin, että oma tyttö on siirtymässä seuraavaan pipokokoon, tämä 48/50 on just sopiva. Tarkistin päänympäryksen ja olikin muutaman millin jo yli.
Keskimmäisen tytön paras kaveri tilasi puuteri v.pun-harmaan dinon (kuva yllä) ja sitten voitte arvata, että hänkin halusi. Väreistä vähän "tapeltiin", itse olisin tehnyt harmaa-pinkin, mutta harmaa ei kelpaa ei.Tälläisiin valko-pinkkeihin sitten päädyttiin, kaulaliinan kera.
Jälleen yksi jälleenmyyntipino dinoja. Nämä kaikki löytyvät Lasten Juulia&Joonatanista.Aivan ihania herkkuvärejä ja innostuin kuvaamaan ne myös ulkona.


Vaaleanpuna-luonnonvalkoinen


Harmaa-musta

Harmaa-musta ja harmaa-v.pun. Nämä näen jo mielessäni joillain sisaruksilla....vaikka cupcake haalarien kanssa.


V.sin-ruskea


Ja se ihastelemani herkkuväri ruskea-valkoinen.


Tämä puna-valkoinen meni toiseen tilaukseen, nauhat lisättiin. Nauhat saa aina pyytämällä, en ota niistä lisähintaa.


Ps. Kaupassa on kaikki kankaat 10% alella vuoden loppuun asti. Eli jos mielii niitä uusia metsätrikoita tai tosi hyvää fleeceä talvipipoihin, niin koodilla "forest" saa alen kassalla. Tilauksen minimisumma 25€.

1 kommentti:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihastuttavia pipoja!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...