maanantai 26. joulukuuta 2011

Hiippafleece puuvillavuorella

Enpä tiennyt, että tuolla kangaskaapissani majailee tälläinen takki. Niin vaan kuitenkin oli eli kaikki takin materiaalit löytyi kaapista. Fleece tosin Selian puolelta, mutta vuoren puuvilla on saatu retro, vetoketju vanhoja varastoja, pitsit vanhoja myös.


Hommaahan tässä vähän oli, halusin vuorittaa koko takin. Alunperin olen näitä ihaillut, kuten moni varmaan jo arvasi, Jubel-blogissa. Aiemmin vaan en millään jaksanut tai saanut aikaiseksi alkaa muokata kaavaa....onneksi se inspis viimein tuli. Tyttö tykkää tästä kovasti ja näin leutona talvena tällä tarkesi käydä jo elokuvissakin.Tykkään itsekin lopputuloksesta, kuten yleensä aina, kun jaksan nähdä vaivaa. Eli kun vaatteeseen panostaa, sitä yleensä myös sitten käytössä arvostaa ja sitä tulee pidettyä. Meneekö teillä muilla niin? Minulla sellaiset "pikasurautukset" meinaa jäädä käyttämättä, mutta "vaivalla tehdyt" pääsee käyttöön useasti.
Keskimmäinen mekkotyttömme tämän sai ja mieskin kommentoi, että on kyllä hänen tyyliään! Muille meidän tytöistä en tälläistä oikein osaisi kuvitellakaan...on ne erilaisia....Kasvunvaraa on vielä hihoissa ja hihojen vuori on liukasta "oikeaa" vuorikangasta niin pukeminen on helmpompaa.

Nyt alkoi kiinnostaa, mitähän muuta siellä kangasvarastossa olisi, kun vaan osaisi oikein yhdistellä....


Jotain muutakin...
Joulupukin avustusta, dinokaulaliina.Arpajaispalkinnoksi lähti Millamarille tuo alempi dino ja veljelle ylempi. Sifia ei ole vielä ilmoittautunut! Otapa yhteyttä niin saadaan teillekin pipo matkaan.Kauppaan lisäsin tänään Joustofroteita ja valkoista velouriakin saa jälleen =).

7 kommenttia:

Kerttu kirjoitti...

aivan ihana takki!!

Sani kirjoitti...

Todella ihana!!!
Samoisia takkeja minäkin ihaillut :)

Eliisa kirjoitti...

Voi miten ihana takki!! Niin erilainen ja väri on kaunis.

Hanna kirjoitti...

IHANA TAKKI! :)

katerinka kirjoitti...

Замечательное пальто и аксессуары.

katerinka kirjoitti...

Красивое пальто!

katerinka kirjoitti...

Красивое пальто ! и шарфик!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...