maanantai 12. joulukuuta 2011

Housut loppuu


Tai oikeastaan, eihän ne housut lopu...vaan pituus niissä. Tyhjennettiin esikoisen kaappia huuto.nettiin (ehti jo mennä kaupaksi) ja sinne meni monet housut. Alkoi sitten tuntumaan vahvasti siltä, että niitä tarvitaan lisää.

Ensimmäiset on tälläiset "Itämaiset" housut, reippaalla lahjepituudella ja pussituksella lahkeensuissa. Kankaan olen hommannut ajat sitten kaappiin "hautajaisvaraksi" ja on ollut hyvä säkä, sitä ei ole tarvittu. Nyt sen oli kuitenkin aika poistua kangaskaapista ja onneksi tyttökin tykkäsi housuista kovasti, piti heti kolme päivää putkeen samoja. Se on harvinaista!Velourit tyttö suunnitteli itse eli toiveena oli tumman lilat (on luonnossa todella paljon tummempi) velourit mustilla polvitähdillä, mutta kesken ompelun tyttö vaihtoikin tähden paikkaa ja äiti totteli, onhan se nopsempaa ommella yksi kuin kaksi....


Vaikea kuvata näin isoja housuja, kokoa on 146/152cm eli pussittavat nämäkin aluksi.Kaapintäyttö inspis jatkui, joten omat ikivanhat Adidaksen collegehousut pienensin tytölle liikuntajuttuja varten. Nyt on taas housuja "sopiva määrä".


Velourjämästä tein vielä 110/116cm polvihousut...


...jotka olikin vielä ihan täyspitkät, mutta en taida lyhentää, odotellaan kasvua....Vielä on hetki aikaa osallistua arvontoihin.

1 kommentti:

Erja kirjoitti...

Voi mikä idea, mullakin on tuota mustaa kangasta kaapissa! Kivoja housuja muutkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...