sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Talvipipoarvonnat

Arvonta on päättynyt. Ensimmäiseen arvontaan ei tullut yhtään oikeaa veikkausta, joten arvoin lähimmäksi veikanneiden kesken. Oikea vastaus oli: Kuvassa on 65 dinopipoa. AnniP ja Sifia veikkasivat molemmat 64kpl ja heistä lappuarvonnalla nousi Sifia. Jos otat tänään yhteyttä, saat pipon aatoksi perille, myöhemminkin palkinnon saa lunastaa. Voittopipon saa siis valita valmiista Seliashopin päähineistä, löytyvät täältä. Ota yhteyttä sähköpostiini niin kerron miten toimitaan.

Toinen arvonta sujui perinteisellä lappuäänestyksellä, sen voitti Millamari.

Onnea voittajille! Ollaan yhteyksissä!Yläkuvan dino lähtee tilauksesta matkaan.

Alakuvan kissataulu on keskimmäisen tytön huoneen ilmoitustaulu, jonka uudelleenpäällystämistä on suunniteltu jo ainakin vuoden verran.Ja nyt se on tehty! Vaati vain sen, että Iinun puodissa osui sopiva alepäivä ja sopiva kangas eteeni. On se nyt ihanampi kuin ennen ja ennenkaikkea "prinsessampi". Taulua jouduttiin kaventamaan, kun tämä kangas oli kapeampaa, mutta pituus onneksi riitti, kiitos Iinulle! Kissakankaasta saa vielä vaikka mekon ensi kesäksi...hmmm vai mitähän keksisi....? Kissat on aikoinaan ostettu ihan Kodin1 kangasosastolta.Onko sen päällisen toisaalta väliä, kun lopputulos on tämä? =O
Ps.Vielä tänään voimassa! Tonttulakki kaupanpäälle tänään tehtyihin ja Chekoutilla/Verkkomaksupainikkeilla maksettuihin tilauksiin. Ehtii aatoksi perille.

1 kommentti:

Millamari kirjoitti...

Mahtavaa, ihanaa, kiitos!!! Palaan pian (huomenna?) sähköpostilla asiaan, kun saan päätettyä saako poika vai tyttö uuden hatun (ja mitattua nykyiset päänympärykset) Ei kiire jouluksi :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...