tiistai 30. marraskuuta 2010

Tehtiin jotain koiramaista

Koiran kaulapantoja, mutta normaalia kaupan valkoimaa pirteämmillä kuoseilla. Tai sitten olen käynyt väärissä kaupoissa, mutta jos kaulapanta maksaa monta kymmentä euroa (nahkaa tosin) niin jää ostamatta. Siitä ajatus tehdä itse ja kun Johku neuvoi vielä kivan tarvikekaupan niin heti tilaamaan ja ompelemaan. (Nauhat vanhoja varastoja, farbenmix, janeas world...)
Parissa päivässä syntyi ihan kiva kasa. Näitä on helpp ommella vaikka sauma kerrallaan, aina kun on hetki aikaa.

Pantoja on kolmea kokoa ja itse ei tietenkään tarvita näin montaa. Vielä en ole päättänyt meneekö huutikseen vai shoppiin vai Taitomaahan, mutta tästäkin saa ostaa vaikka heti. Hinnaksi ajattelin 7-8€/kpl.Tässä S-kokoiset eli 30-40cm.


1. Vihreä love MYYTY!


2. Pinkki kruunu


Tässä M-kokoiset eli 39-46cm
3. Turkoosi pallo-sydän


4. V.pun sammakko MYYTY!


Ja L-kokoiset eli 45-55cm


5. Lila pallo-ornamentti


6. Lila siili


7. Pinkki-musta


Oman koiran pannasta ei tullut kuvaa, kun meni heti käyttöön, mutta tässä kuvaa kaulassa. Meillä on harjiksella tuo koko S. M-koko on varmaan sopiva esim. beaglelle ja L sitten noutajille ja collieille yms. Kannattaa mitata ja jokaisen pannan saa myös säädettyä kirjoittamiani mittoja pienemmäksi. Silloin vain turvanauha on enemmän päällekkäin ja panta jäykempi. Kaikissa hitsatut D-renkaat ja pistolukko.
Olin juuri pantoja tekemässä, kun mies tuli kysymään, voiko meidän puukopan kahvaa korjata. Siitä sitten idea ja turvanauhaa siihenkin, koristeltuna pitsi- ja samettinauhalla.
Eli halkoja kantamaan! On meillä joka päivä takassa tuli ollutkin =).

6 kommenttia:

-Hanna- kirjoitti...

Tosi kivoja kaulapantoja ja ihanaa luovuutta tuo kahvan korjaus :) Enpäs muista oonko sun juttuja kommentoinu mutta lukijana oon ollu jo jonkun aikaa. Kivoja ideoita sulla ja kiva seurata näitä karvakuono-aiheisiakin vaikkei itsellä lemmikkejä olekkaan.

kewa kirjoitti...

Hinot pannat ja kantokahvan korjaus on täälläkin edessä... (takassa tuli kaksi kerta päivässä, hehhhh)

kewa kirjoitti...

Siis HIENOT pannat ja arvontan osallistun, linkitettykin on;)

Haau kirjoitti...

Oi kun kivoja pantoja! Oisin varmaan ostanutkin jonkun, jos ois ollu kiva pinkki ja kuvioitu panta kokoa 60 cm. Mut oikeestaan tarvetta ei edes ole, kun vasta saatiin jättineidille uusi nahkapanta. Nuo pikalukolliset vaan on kyllä kätevämpiä kuin nahkaiset.

Sannu kirjoitti...

Kivoja pantoja olet tehnyt!

Katja kirjoitti...

Melkoisen suloisia pantoja! Olen silloin tällöin eksynyt blogiisi, mutta nyt lisään sen suosikkeihini, että eksyn toistekin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...