tiistai 23. marraskuuta 2010

Kankaita myytävänä

Pieni kangaskaapin siivous olisi paikallaan, kun uusiakin tulee joka päivä postissa...laitan tähän muutaman myyntiin, jospa jollekin teistä kelpaisi?

Kaikkia on ihan reilu pala, eivät ole mitään hukkapätkiä! Mittailen, jos kiinnostutte, saa kysellä sähköpostilla ja tarjota. Kannattaa ottaa useampi pala kerralla, koska en usko, että mikään näistä tulee helposti-kuoressa, vaan menee helposti pakettimaksun puolelle.Eilen postissa saapunut JNY design lila pilvitrikoo, sain samaa kahdesta eri paikasta, joten toinen pala myyntiin...MYYTYVasemmalta oikealle: Nanso joustava paksu trikoo (pohja on vaaleanpunainen), oranssi college, sininen loimuvelour tyylinen neulos. Nämä lähtee edullisesti pois kaapista!
Ylhäältä alas: Jofotex autovelourMYYTY, viidakkovelourMYYTY, kirahvi ranskanfrotee (college).MYYTY

Lastenmetsola limavalkoraita joustis, tämä on pienempi, mutta käyttämätön pala, taitaa olla 0,5m.MYYTYRetrotrikoo, aitoa retroa ja aika vahvaa.Eurokankaan joustiksia, muut ohkasempaa laatua, oikeassa reunassa oleva vaaleanvihreä vahvempaa.

Tarjotkaa sähköpostiin ja kyselkää mittoja! Nopein saa ja enemmän kerralla kiitos! Tai yksikin kerralla, mutta postit maksaa ostaja ;).

Paljon enemmmänkin löytyisi myytävää, mutta kokeillaan nyt ensin kuinka nämä kiinnostaa. Huutiksessa on myös yksi kangaspaketti, jos huutaa sen samaan niin tulee samoilla postikuluilla vaikka kaikki =D.

3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

JNY design lila pilvitrikoo, Jofotex autovelour, viidakkovelour ja Lastenmetsola limavalkoraita joustis kiinnostaisivat! Laitoin jo tänne sulle vähän esitietoa, et kohta tulee s-postia! ;D

Riikka kirjoitti...

Pilvet vapaana, velourit myyty ja limeraita joustis. Muut vapaana!

Riikka kirjoitti...

Pilvet meni, kirahvi meni. Eiks kukaan halua joustofroteita? Lähtis halvalla koko kasa (vimppa kuva).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...