lauantai 20. marraskuuta 2010

Alusvaatetta

Tässä tulee useampi setti nyt esittelyyn kerralla. Osa tilauksesta ja osa omille tytöille, kun innostuin tilauksen myötä tekemään enemmänkin.

Ensimmäinen kokoa 98cm. Vaippa meillä on vielä käytössä, mutta valmiiksi tein pikkuhousut odottelemaan kuivaksi oppimista. Hippotrikoo tuli jossain huutiksen kangaspaketissa.Aluspaidat koossa B134cm. Kankaat Marimekko ja Triteks.
Nanson jämäpalasta aluspaita, koko 98cm ja tämä olisi ollut kiva kesätoppikin, mutta oli nyt ihan makkarankuori/sopiva aluspaitana, että tuskinpa kesällä enää mahtuu.Aluspaita bambuneulosta, niin silkkistä ja venyvää, että mahtuu varmaan 160cm asti =O, kaavakoko B134cm. Edessä oleva pupu pelastettu Polarn o pyretin vanhasta yöpaidasta, joka oli pakko laittaa roskiin.Viimeinen aluspaita/pikkarisetti koossa 122/128cm, tyttötrikoo tuli Myllymuksujen ylläritrikoopaketissa, kun sellainenkin tuli kerran tilattua kokeeksi. Monet muut tuli valitettavan poikaväristä trikoota.Kävin tänään pitkästä aikaa EK:ssakin ja ihan kivasti löytyi kaikkea. Nyt siellä on muuten kivoja paksuja villaneuloksiakin, jos joku haluaa itse tehdä villahaalareita lapselleen. Myyjäkin sanoi, että ennen niitä ei saanut mistään mutta nyt heillä oli muutamaa kuviollista myynnissä. Olivat 70% villaa, loppu jotain muuta (en nyt muista oliko akryyli vai mikä...).

4 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Hienot!

Tiia kirjoitti...

Noi Nanson kankaat on ihanan värisiä, sopii niin hyvin lastenvaatteisiin.
Hei, käyppä kurkkaamassa mun blogia http://vinosauruss.blogspot.com/ niin saadaan sillekin lukijoita, jos kiinnostaa!

KA kirjoitti...

mikä kaava sulla on nähin? tarvis itekki tehä aluspaitoja.

Riikka kirjoitti...

Tiia: Kiitos kutsusta, kävin ;).

KA: Oma kaava muihin, paitsi ylimmän kuvan setti jollain vanhalla Ottobren kaavalla. Tosi maksimallin pöksyt tulee sillä =O.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...