lauantai 13. marraskuuta 2010

Metsolat jatkuu, ja ruskeat sävyt

Ei tullut mitä piti, mutta ehkä kivempaa. Tästä piti tulla huppari, mutta matkan varrella huppu alkoi ärsyttää ja jätin sen pois, malli tunikaksi ja raglansauman napit jätin kuitenkin. Tuli kiva nappitunika!Napit löytyi omista varastoista.En tiedä meneekä liian villiksi samankuosisella alaosalla, mutta näin pidetään. Tunika on velouria ja housut joustofroteeta. Halusin molempia, että saan "tunnustella". Kivoja molemmat.
Tosin settiä pidetään näillä legginseillä. Kankaat oli senverran kauan leikattuna, että nuo leveälahjehousut on lyhyet ja nämä legginsit sain sentään pidennettyä resoreilla.
JOTEN! Nämä on kotia vailla! Metsolakankaisia ei saa myydä, joten miten olis vaihtarit vaikka johonkin kankaaseen? Housut on kokoa 92cm, joustofroteeta. Saa tarjota sähköpostiin jotain kivaa meidäntyylistä tyttökangasta ;).


8 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Upeelta tuo tunika näyttää! Oon pelkkää tota kuosia kankaana nähny eikä sillä lailla vaan iskeny.

Unikuu kirjoitti...

jäikö kankaita yhtään? niitä voisin vaihdella johonkin.. ;)

Vekarana kirjoitti...

Tuo kangas on kyllä ihanaa!Se mun tähti kangas on jotain tosi aikaa sitten tilattua Mjukalta.

TIINA kirjoitti...

Mä laitoin sulle Riikka just sähköpostia ;) Ihanat housut!

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kaunis tunika! Kiva on tuo kukkakangas :)

KA kirjoitti...

Missä se on kielletty, ettei Metsolan kankaista tehtyjä saa myydä? Ei ainakaan heidän kangasmyyntisivuillaan sitä lue...

Tiina kirjoitti...

Oho, ei saa myydä?! Miksi ei?

Riikka kirjoitti...

Nyt sain uutta tietoa ja Metsolan vastaus on tälläinen:

Emme pysty mitenkään valvomaan blogeja ja muita, ja siksi meillä on vain sellainen rajoitus, että emme tukkuna myy kankaita blogien pitäjille. Mutta jos normaalihintaisista kankaista tekee muutamia kappaleita niin ei meillä ole intressiä puuttua siihen. Toki jos törmäämme vaatteisiin jotka ovat jonkun toisella tuotemerkillä ja meidän kankaista niin se on jo vähän kiusallisempi tilanne.

Meillä on paljon kankaita joita meillä ei ole myynnissä omassa mallistossa. Kannattaa suosia niitä! Mutta emme nyt ole mitenkään tarkkoja tästä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...