tiistai 16. marraskuuta 2010

Juoksuaika

Piti opetella juoksuhousujen tekoa, kun meidän neidillä alkoi juoksut. Yhdet ostohousut oli valmiina ja niistä vähän ompeluosviittaa.

Tuli lopulta 12 kpl, kun tuhosin kaikki pul-tilkut. Osa omalle, osa naapurin koiralle ja loput meni huutikseen edulliseen hintaan.
Oma koira sai keltaista, apinaa ja yksiväristä. Näitä on pidetty nyt viikko ja hyvin on toimineet. Jäävät kyllä viimeisiksi juoksuiksi, koska leikkausaika on varattu =D. Tytöt suree, kun meidän koira ei saa pentuja =/.

Joustokantit ja Pul-kankaat Myllymuksut (Sieltä saa ilmaisia pikkupaloja ja nämä on tehty niistä). Joustokantteihin menikin sitten kamalasti rahaa... Mutta myyn pois kummppareiden hinnalla, niin ei jää kaappeihin pyörimään.

9 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Oi miten ihana idea, Sinun luvalla teen meidänkin haukulle uudet 'juoksu-housut'!!! Mahtavat ovat ja saa hävitetty tilkkuja;)

Meeri kirjoitti...

Voi miten söpö tuo kuva, missä pöksyt päällä. Kiva idea. Meillä ei tosin ole koiraa, eikä kissakaan pöksyjä tarvi, mutta eihän sitä tiedä, milloin veljen koiralle pitää alkaa pöksyjä tehdä ;)

Sannu kirjoitti...

No ni, tarvinnee veljen koiralle omista tilkuista tehdä jouksuhousuja, kun tuo oma koira on uros.

Vinkkinä, jos muuanne, esim. paitojen kaulanaukkoihin tykkään joustokanttia käyttää, sitä saa äärettömän edullisesti Tallinnasta. Eli jos sinne joskus suuntaat, niin kangaskauppaan vaan... :)

Tiina kirjoitti...

Miten kun tyttökoiralla on tuollainen, pissiikö se housuun? =D

Riikka kirjoitti...

Itse en ikinä edes kestojen ompelussa käyttänyt joustokanttia, mutta näissä se oli ehkä paras vaihtoehto ja sai kivasti aina puliin sopivaa väriä tilattua.

Tiina: =D Ei pissi...paitsi eilen kun hölmö omistaja (minä!) ei riisunut vaippaa ennen iltalenkkiä ja ihmettelin kun ei se oikein suju...tuli sitten pissavaippapyykkiä =O. Mutta koira ei ole kyllä kertaakaan vaipat jalassa sisällä tehnyt vahinkoja, vaikka ennen juoksuja niitä vielä tuli. Eli ehkä aikuistui siinäkin mielessä =).

TanttaRalla kirjoitti...

Voi vitsit miten söpöjä :) Aivan ihana idea!

Ninon kirjoitti...

tosi hauska idea vaikkakin jo etukäteen tiedä että vanhempieni haukku paukk ei kyllä tuolaisa pitäisi on niin jäärä pää olis kyllä hauska tedä muuten

Riikka kirjoitti...

Ninon: Mites sitten? Tarkoitan, että miten he suojaavat ;) kotinsa tahroilta?

Anonyymi kirjoitti...

Moikkis!
Onko noissa kokoa kultaiselle noutajalle Voisin harkita meijen tessulle ostaa jos kerran kuminauhojen hinnalla myyt :)

laita mailia:
sillman AT live.com


terkuin: KaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...