tiistai 7. syyskuuta 2010

Synttärisankarille sisustusta

Synttärikausi lähestyy, 5v ja 2v syntymäpäiviä juhlitaan yhteisesti ensi viikonloppuna ja tytön huoneessa ei ollut verhoja! Huoneeseen ostettiin uusi matto ja vanhat verhot ei sopineet siihen, piti tehdä laskosverho, mutta aika ei ikinä riitä sellaisen tekemiseen perehtymiseen.

Sain hankittua muutamia "oikean sisustussuunnittelijan käyttämiä" mallikankaita edullisesti ja tämä yksi oli väreiltään sopiva tytön huoneeseen. Kankaa merkki on Pagunette, jonka googletus paljasti tanskalaiseksi merkiksi.Riitti vain hentoiseen kappaan, mutta sopii nyt väreihin ja on jotain ikkunassa synttärivieraiden tullessa.Matotkin meillä on rullalla....tämä kuitenkin on se verhoon sopiva matto, mutta siis koiranpennun takia poissa lattiasta =O.Vielä leivotaan ja siivoillaan ja sitten saa vieraat tulla!

5 kommenttia:

Sarppu kirjoitti...

Ihanat verhot tuli ja tuo matto on tosi pirtsakka, voin vain kuvitella, kun se on lattiassa, tekisi mieli meillekin jotain värikkäämpää, kun aina vaan ostaa jotain hillittyä.

Riikka kirjoitti...

Heh, se on tytön valitsema ja lähes shokkipinkki! Kinusi tilaamaan sitä jo vuosi sitten, mutta "pakotin" ottamaan limenvihreän. Ei auttanut, kun tuli aika tilata pikkusiskolle niin hän edelleen halusi tuon pinkin joten pikkusisko sai sen limen sitten huoneeseeensa...kun ei osaa itse vielä vaatia =D.

NorppaStiina kirjoitti...

Mulla on blogissa sulle jotain.

Tiina kirjoitti...

Onnittelut synttärisankarille!! =)

Riikka kirjoitti...

Kiitos Tiina ja Norppastiina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...