torstai 30. syyskuuta 2010

Haalareita ja pipoja

Minäkin tilasin sen Elloksen alekuponki-ticketin minkä niin moni muukin. Tyttö kun oli päättänyt, ettei ulkoile talvella ilman punaista/pinkkiä kokohaalaria. Onneksi löytyi näin hyvä ja edullisesti.

Pipon se sitten tarvitsi, joten punainen töyhtöhiippa vaaleanpunaisin tehostein (toisinkinpäin olis ollut kiva...).

Kun isosisko sovitteli niin pienin perässä...samoilla vaatteilla eli hieman oli suuret vielä hänelle...
Pienimmän omaan Me&I siilihaalariin tehtiin sitten dinokypärämyssy. Näitä tein silloin, kun isommat oli vauva ja kaksivuotias ja nyt taas pitkästä aikaa osui tuo kaava käteen. Muokkasin hieman ja tein haalarin väreihin sopivan punavihreän dinon.

Vuorina on musta vuorifleece. Näistä en saanut sovituskuvia, ei ollut tyttö enää sovittelutuulella.Kun vertaa noita haalareita, niin Ticket on tosi tosi ohut, melkein tuntuu välikausihaalarilta! Ja meandi haalari on tosi paksu! Varmaan kovimmilla pakkasilla pidetään tätä.

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kieltämättä enempi näyttääkin vk-haalarilta tuo Ticket. Jospa sillä silti tarkenee kun lyö villaa alle. =)

Ihania peittoja muuten nuo alemman postauksen nuppupeitot!!

Tuittunen kirjoitti...

Taisin tuota Ticketin haalaria katsella ihan liikkeessä ja siellä selitti tuota ohuutta sillä, että on Thinsulatea eli ei tarvitse olla niin paksu. Tuo on ihanan värinen haalari, mutta omaan makuun pikkuisen liian kiiltävä.

LAPINKA kirjoitti...

Mie oon kyllä nukkunu ihan onneni ohi.. Siis milloin Meandilla on ollut tuollainen siilihaalari??!! Oon käyny monilla kutsuilla jo pidemmän aikaa, mutta ikinä ei ole tuollainen ihanuus tullut vastaa.. ei itse asiassa yhtään ainutta päällys vaatetta! Vai saako noita sitten vaan netistä? :) Hauska dinolakki!!

Riikka kirjoitti...

Tiina: Niin minäkin ajattelin, että villaa alle tai lämpimämpi puku kovemmille pakkasille, jos ei tarkene. Tyttö on aina viluissaan, joten varmaan villaa...tai sitten haalari yllättää ja on tosissaan lämmin.

Tuittunen: On tosiaan kiiltävämpi kuin esim. tuo meandin punainen haalari. Thinsulate on meandissakin, mutta paljon paksumpi. Se on sitten varmaan todella lämmin =D.

Lapinka: Koskahan tuo oli...itse ostin kun tyttö oli vielä vauva. Oli myös turkoosi. Haalari oli silloin kallis, jotain 120€, mutta messualella sitten ostin lapsimessuilta. Äsken kävin huutiksessa niin pari oli siellä myynnissä ;). Itsekin olen harkinnut myyntiä, kun ei ole ihan meidän tyylinen, mutta kun on tosiaan niin lämmin niin katsotaan tuleeko superpakkasia tälle haalarile!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...