keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Hauska tilaus

Tilaus, jossa tarvittiin yöpuku kokoa 98cm ja puvun pitää olla lämmin talvipuku. Jalkateriä ei, ettei lapsi liukastu portaissa (eipä tullut itselle mieleen!). Mintunvihreä ja tytölle, muuten sain vapaat kädet. Ihana kun luotettiin ja sain alkaa suunnitella...

Sydämiä sitä sitten taas tuli! Puvut ovat joustofroteeta.Pukuja on kaksi, koska tein samalla vaivalla omalle tytölle lämpimän talviyökkärin ja meillä nuo jalkaterät taas on ehdottomat, koska sukat ei yöllä pysy jalassa. Kaupasta ei tämänkokoisia saakaan jalkaterillä *vink*.Sydänaplikaatio eteen ja koristenauha, johon myös halutessaan saa tuttinauhan kiinni. Tämän puvun kaavan olen muuten tehnyt jo 5v sitten esikoiselle ja silloin näitä tehtailin flanellista. Lämpimiä oli nekin, mutta nykyään saa vielä mukavampia kankaita, onneksi.Oman tytön puvun sydän on pepussa ja illalla täällä hoettiinkin; sydäminen peppu! Tälläsiä kuvia sain ennen nukkumaanmenoa.
Kauniita sydänunia!

12 kommenttia:

Kerttu kirjoitti...

Ihana kuva tuo viimeinen :D
Kauniit haalarit, pitäis varmaan omallekkin tehdä joku lämpönen talveksi.

AnniP kirjoitti...

Hauskat puvut, meilläkin välillä kaivataan isompaa haalaria terillä. Toisaalta ymmärrän ettei niitä myydä, näin kesällä kun 3-vuotias putosi jyrkistä portaista päälleen kivilattialle. Astui juuri toisen sukkaosan päälle ja liukastui, onneksi selvittiin säikähdyksella. Tuo sydänpeppu on suloinen :)

Tiina kirjoitti...

Ihania. =) Lämpöisempiä yöpukuja pitäisikin tehtailla, meillä kun saattaa aamuyöstä olla melkoisen viileää jo, kun on niin huonosti eristetty tää vuokramaja.

Henni kirjoitti...

Hei. Nuo jalkaterälliset on mainioita! Sulta voisin semmosen tilata. Koko 104, väri vaaleanpuna-beige. Sydänpeppu olis ihana. Mikä hinta? Jos hinta on passeli, niin sulle lähtee mailia.

Anna kirjoitti...

Voi miten söpö yökkäri!

NorppaStiina kirjoitti...

Söpösiä! Tuo sydänpeppu on ihana. ♥

Sani kirjoitti...

On kyl söpöset puvut :)

Sarita kirjoitti...

Sattumalta juuri pari päivää sitten selailin GAP:in sivuja ja ihmettelin miksi noita terällisiä yöpukuja oli viisivuotiaan kokoon saakka! Meidän taloudessa niistä oli pakko luopua jo hiukan ennen vuoden ikää kun vilkkaat ipanat liukasteli niiden kanssa juostessaan parketilla. MUTTA nyt kun me asutaan täällä vetoisien talojen luvatussa maassa ja kodin lämpötila on talviaamuisin useasti 18 astetta, alan ymmärtää miksi tuollaiset voi olla isommillekin käteviä. Meidän kuumaverinen tosin nukkuu nykyään alasti, vaikka äiti mielellään käärisi hänet tuollaiseen ihanan lämpöiseen pakettiin...

lallatilaa kirjoitti...

Todella söpöt yökkärit. Joustofrotee onkin kiva ja lämmin materiaali näihin. Pitäisiköhän itsekkin yrittää tehdä, peitto kun ei aina tahdo pysyä pienen päällä...tai sitten jos yrittäisi tehdä unipussia vaikka kaksinkertaisesta joustoroteesta...

*marjuska* kirjoitti...

Kivat haalarit! Sydänpeppu tuo mieleen meandin haalarit, meillä kun on sellaiset joissa on juurikin tollainen sydän pepussa.

Riikka kirjoitti...

Onpas täällä kommentteja, kiitos paljon!

Henni: Hinta aplikoinnilla 35€, ilman aplikointia 30€. Laitahan postia!

Sarita:Kiitti vinkistä, minäkin oon ebayssa nähnyt isojakin kokoja, mut en sentään 5v asti! Meillä on yksi, missä on liukuestepohjat, mutta se on fleeceä, joten ulkokäytössä vaunu-unilla.

marjuska: Meilläkin on ollut, meandi sydän on aikalailla pienempi ;).

Anonyymi kirjoitti...

Name it:illä on muuten kokoyökkäreitä isommassakin koossa, oon nähnyt ainakin tuon 98cm ja muistaakseni 110cm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...