keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Nuppupeittokeräykseen nämäkin

Niin monet on osallistuneet, että pakko oli ehtiä itsekin! Kun on tilaisuus saada tilkkulaatikkoa pienemmäksi hyvään tarkoitukseen niin tietenkin =).

Näihin pääsi kaikki tilkkulaatikon ihanuudet, niin tutut jo monista aiemmista ompeluksista.Nämä täyttää peitto-ohjeet varsinkin siltä osin, että ovat värikkäitä ja herkullisia kaikkinen cupcake kuvineen.Tilkut leikkasin ihan sen mukaan, millaisia kappaleita oli jäljellä ja yhdistelykin oli tosi sattumanvaraista, tyttöjen avustuksella. "Äiti käykö tämä tähän?" tyyliin. Vastaus oli, että kaikki käy!Merkkiä en ommellut, eli saaja ei tiedä näiden olevan Seliaa, mutta pienellä kirjoin vuosiluvun tilkun kulmaan.

Peitot on suurinpiirtein 45*50cm ja tikattu joka tilkun ympäri. Kankaista suurin osa Stenzon puuvillaa.

Minäkin haastan kaikki mukaan näitä ompelemaan, meillä joka tyttö on tullut kotiin valvontaosaston kautta. Peittoja ei saatu, mutta hoito oli hyvää. Pieniä paineitakin oli näitä ommellessa, monet vanhemmat kuitenkin varmaan säästävät peittoja iät ajat muistona! =)

9 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Oi ihania! Mekin saatiin ihana vaaleanpunasävyinen peitto kun tyttö oli lastenosastolla ensimmäisen viikon elämästään, ja voi että sitä vaalitaan kuin kultaa, muistojen laatikossa saa odottaa niin kauan kunnes tyttö ymmärtää sen arvokkuuden!
Oli kyllä ihana yllätys ja muisto -en ollut kuullutkaan moisesta ennen :)

MURUHUTTU kirjoitti...

Hyvä Riikka! Ihania peittoja ja todellakin hyvään tarkoitukseen! Hyvä idea laittaa tuo vuosiluku...

PikkuHoo kirjoitti...

Minullakin on tarkoitus ommella muutama peitto keräykseen! Itse olen ollut antamassa näitä peittoja omille potilailleni :) Ja kyllä jokaisen vauvan vanhemmet ottavat peiton tippa silmässä vastaan.

Sani kirjoitti...

Ihania värikkäitä peittoja!
Meil kans tytöt innolla osallistu tekemiseen, vaik en tilkuist uskaltanutkaan alkaa tekeen (ikinä en mitään tilkkutöitä ole tehnyt).
Oisit kyl voinut lappusi kiinnittää, varmasti vanhemmat mielellään kävisivät kurkkaan tekijän blogiin :).

LAPINKA kirjoitti...

Voi ihania!! Varmasti on uudet omistajat onnellisia peitoista :) Täälläkin on tuo Nupulle peitto mielessä koko ajan ja viikonloppuna se olisi tarkoitus toteuttaa.. sen verran täytyy löytyä aikaa!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköisiä minipeittoja. Oletko kantannut nuo kanttinauhalla? Ohjeissa oli, että "Peittoa ei tule kantata vinonauhalla, jottei peiton reunoista tule liian kovat."

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymille... jos olet käsityöihminen ja katsot kuvaa suurennettuna niin huomatt että tuo "kanttinauha" on sitä tausta fleeceä!

Näin sanoo ainakin minun silmäni.

Tanja

Hanna kirjoitti...

Ihanan suloisia peittoja!

Riikka kirjoitti...

Oi kun paljon ihania kommentteja =), suuret kiitokset!!

Anonyymille Tanja jo vastasikin eli reuna on tosiaan taustaa päällekäännettynä ja tikattuna kolmipistesiksakilla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...