torstai 23. syyskuuta 2010

Kaverisynttäreille

Eilen oli tytön hyvän ja vanhan lapsuusystävän (voiko näin sanoa, kun he ovat edelleen lapsia...?) 7v synttärit ja lahjatoiveena oli hiusjuttuja.

Niitä ostaessa katseltiin meikkipusseja missä hiusjutut antaa. Oli kyllä rumia! Muovisia ja rumia, ainakin siinä kaupassa missä oltiin. Tiedän, että on niitä nättejä Hello kittyja ja muita mutta nyt päätettiin, että äiti ompelee.Monet näitä pussukoita tekee paljon ja vaikka miten upeita, itse en ole tehnyt kuin muutaman, mutta on tämä silti ihan kiva.
Ompelukoneessa valmiina olevaa fonttia kokeilin nimikointiin, tämä ei siis ole brodeerattu vaan ihan ompelukoneella kirjoitettu. Merkki omista varastoista. Kangas ajat sitten Iinulta tilattua Stenzoa.
Pinnit ja pannat sisälle ja menoksi.

3 kommenttia:

titti kirjoitti...

Tuollainen lahja on tosi kiva, eipähän tule muilla samanlaista pussukkaa todennäköisesti vastaan :) Voi kun kaikki toisivat noin kivoja lahjoja. Omasta lapsuudesta jäänyt mieleen, että koulukavereilta sai aina lyijykyniä, toki ajatus on tärkein :)

Sarppu kirjoitti...

Ihanan lahjan olet tehnyt ja on takuulla sata kertaa parempi ja persoonallisempi kuin kaupasta ostettu hello kitty tai joku vastaava.

Riikka kirjoitti...

En muuten itse edes muista mitä olen lapsena saanut kavereilta...hmmm...
Kiitos, toivotaan, että oli mieluinen saajalleen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...