lauantai 22. kesäkuuta 2013

Taipuu moneen

Monessa paikassa on lukenut tämän kankaan kohdalla, että se taipuu moneen ja niinhän se tekee. Aivan ihania juttuja olen löytänyt siitä asiakkaiden tekemänä, kuten tämä, klik. Siellä vielä alekoodikin on voimassa, vink vink.

Yläkuvassa tilauksesta pojalle Tiirateeppari ja alla siihen shortsit ja isoveikalle polvarit.
Tämä piti kokeilla omaksi iloksi. Tuli keskitytön suosikki. Harmi vaan, että meillä pesukone hajosi keskiviikkona niin suosikit jää pyykkikoriin odottelemaan uutta konetta, joka onneksi ensi viikolla saapuu.

Tuon helman suorakulman voi solmia, mutta oma tyttö haluaa, että se leuhuaa vapaana.


Tilauksesta mekkoset, yhdisteltynä tähtiin. Joutsenia toivottiin näihin.Tähän aikuisen tilauspaitaan toivottiin korkeaa resoria ja Tiiroja. Sovitin itselle ja oli ihana...jos aika olis riittänyt niin olisin itsellekin tehnyt samantien samanlaisen. Sattui asiakkaan mitat yksiin omieni kanssa niin tuli sopiva malli itsellekin. Lyhyemmälle menee myös minimekkona.


Ja vielä yksi joustsentoivetoppi tilauksesta, koko XL, naiselle.


Ilmatar jersey löytyy täältä, klik.

2 kommenttia:

Ompsinpompsin kirjoitti...

(voi hitsit kun en meinaa saada kommentoitua blogeihin kun on selaimissa täällä töissä kaikenmaailman estot..Toiv tämä kommentti edes tulee perille)

Tosi magee tuo pisaranmallinen Ilmatar-tunika! Mistä noita ideoita pulppuaakin? :-)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Voi että kun onkin ihana tuo keskimmäisen tytön liehuvahelmainen ihanuus...tekis melkee mieli tilata lisää(jos sitä edes on...itse tein tylsästi vaan kaksi toppia, itselle ja vanhimmalle tyttärelle, mutta erittäin tyytyväinen olen, kangas(siis pelkkä joutsen) riitti juurikin niihin.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...