keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Mallikappaleita ja tilauksia


Lupasin mallia pojillekin eli tässä sellainen. Ja tytöille pinkkinä. Nämä löytyy kaupasta.
Kaikkiin kaupan tuotteisiin saatavana myös muita kokoja tilaamalla.


Tämäkin idea oli toteutettava, kun violettia tähteä riitti vielä taskuihin. Ne onkin tosi isot taskut ja hemppis hame siitä tuli koossa 134/140 cm. Klik.Seuraavasta kuvasta täytyy pyydellä anteeksi huonoa kuvankäsittelytaitoa. En osaa poistaa taustaa olkaimien sisäpuolelta.
Tähän mekkoon idea siitä, kun joku sanoi, että kuvio pitäisi säilyä kokonaisena. Mekossa on takana sauma, muuten on koko lintukuva käytetty, mitä nyt leveydestä vähän kavennettu, ettei liian leveä mekko tule. Klik.


Ja vielä tilauksesta ommeltu Tiirapaita kesään siipihihoilla. Tämä on jo kokoa 146/152 cm.


Nyt on Ilmatar vallannut koko blogin ja ajatukset niin, että ehkä esittelen seuraavaksi jotakin muuta. Teidän vuoronne ommella näitä omien ideoiden mukaan. Innolla odotan niitä! Ensimmäiset ovatkin jo pakettinsa saaneet perille asti.

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Sulla on selkeesti ollut visioita, kun tätä kangasta lähdit teettämään. Ilmatar sopii näihin ompeluksiin täydellisesti!

Tiina kirjoitti...

Upeita vaatteita! Vitsi, mie oon sanonu etten syty valokuvakankaista, mutta pientä kipinää alkaa olla havaittavissa jo :)

Riikka kirjoitti...

Mari: Kiitti! Siis mä olen näitä kaksi vuotta päässäni pyoritellyt ja toivonut omaa kuosia...on ollut aikaa visioida =D.

Annu kirjoitti...

UPEA, toi eka paita on mun suosikki näistä vaatteista! Tääkin alkaa lämmetä kankaalle...must have!

pikkupippuri kirjoitti...

Minusta tässä kankaassa on parasta se, että se on selkeästi sinun juttusi! Kankaan kuva on hyvin valittu ja se sopii molemmille, tytöille ja pojille. Täytyy toivoa, että tämä etsiytyy myös minun kangaskaappiin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...