lauantai 1. kesäkuuta 2013

Ilmatar saapui

Se tuli, se tuli!!  Kuskikin kysyi, että Kerkesitkö jo huolestua? Paristi olin soitellut kankaan perään, että se varmasti perjantain kuorman mukana on! Onneksi oli ja pääsin tutkimaan ja testaamaan.

Pesutestit:

Pesu: 40 asteessa nurin käännettynä, samanväristen kanssa

Pesin erillään koneessa, 40 asteessa. Kangas pysyi moitteettomana. Pesuaineena oli Omo color sensitive. 1,2m  pala kutistui 5 %.

Resoreiden kanssa en ottanut yhdistelykuvia, koska niistä sopii kaikki. Valokuvaprintteihin on rajattomat mahdollisuuden yhdistellä kuviotrikoita ja myös yksivärisiä. Resoriväreillä pelaaminen enemmän kuin suotavaa!

Muutamia yhdistelykuvia kankaiden kanssa oli vastustamatonta napsasta.

Loistava kangas siihen, että sen kanssa voi yhdistellä ne kaappiin jääneet pikku palaset tähtiä, raitoja, palloja ja mitä nyt keneltäkin löytyy. Kaikkia kuvien kankaita löytyy shopin puolelta.


Yhden raportin pituus on 120 cm eli kaksi 60 cm korkuista lintukuvaa. Kun ostat yhden kappaleen, saat 120 cm kangasta eli molemmat lintukuvat.
Kuvan leveys on 160 cm, kankaan leveys on 180 cm.

Kuva on luontokuva, valokuva ja kuvat on ottanut Jarmo Manninen. Toinen maisema on kuvattu Kangasniemellä ja toinen Kuusamossa. Osuuko kenenkään kotimaisemiin?

Myös pitsivetoketjut on nyt lisätty valikoimaan, klik.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

niin kaunis kuva! En vain osaa ajatella vaatteena, ainakaan vielä

E.V. kirjoitti...

Todella upea kangas, mutta yhdyn edelliseen, melko vaikea kuvitella minkälaista vaatetta tuosta tekisi. Noin kaunis kangas voisi sopia vaikka tauluksi, melkein sääli olisi leikkoa!

Mieluusti näkisin millaisia vaatteita kankaasta saa aikaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...