perjantai 28. kesäkuuta 2013

Matkimistulosta ja lomalle


Tälläistä rimpsu-unelma ihanuutta en itse keksinyt, mutta niin ihana se oli, että oli pakko matkia. EK:sta en löytänyt samaa rimpsua kuin Ompelua ja sillä siisti -blogissa, mutta tarpeeksi lähelle yhtä hyvää kuitenkin. Kiitos ideasta!

Tytölle yritin kertoa, että tämä olisi edes vähän sellainen hienompi mekko....seuraavan kerran mekko oli tytön päällä läpimärkänä uima-altaassa... No onneksi ei siitä kärsinyt, kastui vaan.Tänään alkaa monella loma, niin myös osalla meidän perheestä. Päiväkodin aikuisille vietiin kesämuistamiseksi Cowgirl (-boy) cookies purnukat.

Näillä tulee tosi herkkukeksejä! Tyttö määräsi, mitä kortteihin kirjoitellaan, joten osassa luki mm. Sokerihuumaa! Herkkukesää! yms.Minulla on viimein kasvimaa! Pari vuotta sitä on suunniteltu. Naapurilla sitten näin kauniisti harmaantuneita lehtikuusirakenteita pihassa ja siitäpä se idea sitten lähti. Mies teki laatikot, minä kivetyksen alle ja patolevyt ym. tarpeelliset. Sitten vaan multaa täyteen ja neljän viikon jälkeen näyttää tältä. Vielä saan odottaa omien laatikoiden harmaantumista, mutta kivaa on jo se, että siellä jotain kasvaa.


Retiisejä sieltä jo saatiinkiin ja monta monta salaattia.


Pojalle tilauksesta Tiirapaita. Nyt on ollut kiva seurata näitä Ilmatar tilauksia, kun myyn myös pelkän Tiirakuvan tai pelkän joutsenkuvan. Ne on olleet aivan yhtä suosittuja!

Naiset ja pojat taitaa tykätä Tiiroista ja pikkutytöt taas joutsenista.


Tässä yksi pienen tytön toive, helmarimpsulla ja marjapuuron värisellä kantilla.Hyvää lomaa kaikille kenellä se alkaa! Itsellä ei ihan vielä. Menen jatkamaan Pärinän pakkailua =).

2 kommenttia:

Sanne-Maija Morelius kirjoitti...

Kivoja lomavaatteita! minäkin bongasin tuon "Sillä siisti" blogin ja ihastuin etenkin siihen raitaversioon. Otin ihan yheyttä, että voi hyvällä omalla tunnolla matkia häntä, jos en kokonaan, niin ainakin vähän. Itse asiassa hänen bloginsa laittoin minut tilaamaan kangasta :)
Hyvää lomaa!

Pilvi kirjoitti...

Tiirateeppari on kyllä hyvän näköinen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...