tiistai 25. kesäkuuta 2013

Muistelot

Retromuisteluita....

Vuonna 05, kun tosissaan innostuttiin kavereiden kanssa lastenvaatteiden ompelusta siellä hiekkalaatikon reunalla, uusretkokankaita ei ollut missään ja niitä kovasti etsittiin. Sen muistan, että mm. kilocollegea tilattiin ja toivoin sieltä tulevan jotain ihanaa ruskeaa tai oranssia, mitä ei kankaana tuntunut saavan mistään. Oudolle kuulostaa nyt...
Ei ollut nettikangaskauppojakaan silloin tiedossamme kuin kangastukku ja myllymuksut. Jälkimmäinen sitten teettikin norsujoustista ja sitä oli saatava. Siitä oli kuopuksella silloin mm. haalarihousut, klik.

Nyt sitä bongasin pätkän huutiksesta ja se oli ostettava ihan retromuistelun vuoksi. Haalarihousuja tyttö ei enää 4 vuotiaana huoli, joten syntyi mekko talvea odottelemaan. Enää kangas ei ole niin ihana, kuin vuosia sitten. Nykyään kun valikoimatkin on huimati isommat.

Harmi, ettei blogia pidetty vielä silloin lähes 10 vuotta sitten! Muistan ainakin punaiset collegepuvut tytöillä, joissa toisella oli edessä tikru ja toisella nallepuh...huh, kamalat, kun nyt ajattelee....=D

Mitä te muistatte "vanhoilta ajoilta"?

1 kommentti:

Erja kirjoitti...

Tällainen tuli tehtyä vuonna 1999... http://aititeki.blogspot.fi/2010/02/tasta-se-alkoi.html . Ei tosiaan ollut kauheasti kangasvaihtoehtoja. Taitoo-collareita ja Ottobren edeltäjä Muoti Muksu-lehti :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...