perjantai 2. marraskuuta 2012

Joustis -ompeluita


Laulukala mekkoja, toinen taskuilla, toinen ilman.Froteesetti, jonka yläosa menee mekkona koossa 110/116 ja vielä toppina sitten paljon isompana tyttönä. Samoin housuissa on kääntöresorit, että nekin menee vähän pidempään.


Yläosa on myös talvikäyttöön sopiva, paitaa vain alle. Ja kesällä sellaisenaan. Tämän piti olla mahdollisimman pitkäikäinen ja monikäyttöinen eri tilanteisiin, koska tämä on pumppuvaate. Selässä on tasku pumpulle.
Postauksen yksi ei-joustisvaate on tämä 98/104cm velourmekko Sieniretkestä.


Taskulliset housut ja kokonaan vuoritettu huppari. Rakastuin tuohon huppariin, mutta niin se on jo uudessa kodissaan =). Ei sitä voinut omalle tytölle omia.
Kolmipäiselle sisaruskatraalle laulukaloja tummansinisin resorein. Pienimmälle pojalle paita ja isosiskoille prässihameet.


Loppuun yksi ihanuus-jumppis koossa 86/92cm kääntöresoreilla.


5 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Apilasetti on aivan ihana, oranssi piristää kivasti.

Heidi kirjoitti...

Laulukala on niiiii IHANA kuosi! Harmittaa, kun en ehtinyt sitä tilaamaan...

Tiina kirjoitti...

Päätin juuri ansiostasi että meidän laulukaloihin taitaa sittebkin tulla oranssien resorien sijasta tummansiniset.. hienosti pääsee kuosi näkyviin kun kanttaukset eivät erotu pohjaväristä!!

Tuuliviiri kirjoitti...

Ihania ompeluksia! Mutta ihan pakko on kysyä, että mikä on pumpputasku?? :)

Riikka kirjoitti...

Tuliviiri: Osa diabeetikoista käyttää insuliinipumppua ja se on aina mukana/kiinni ihmisessä. Sen voi kantaa vyöllä, mutta lapsilla on kiva, jos vaatteessa on sille oma paikka =).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...