keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kaulureita ja pipoja ja Jälleenmyyntiä


Sieniretkipipot löytyy kaupan puolelta, tähti villapipo on ommeltu itselle ja onkin ollut kovassa käytössä. Omat korvat vaatii ehdottomasti tuulisuojat, jotka tässäkin pipossa on ja hyvin toimii näillä leudoilla keleillä.
Pakkasille tarvitsee sitten paljon vahvemman.


Ticketin haalarin kaveriksi meni muistaakseni tämä hempeä dino.Kerran innostuin pitkästä aikaa ompelemaan kypärämyssyjä. Pallollinen jäi oman tytön käyttöön, siinä kun on ylimääräinen jatkosauma.Turkoosi tummansininen stara Ticketin tähtihaalariin.Pino hempeitä dinoja uudelle jälleenmyyjälle Prinsessakammariin, mistä löytyy paljon muutakin hempeää ihanuutta.
Taaperokoon kaulureita, näissä on fleecevuori ja tarrakiinnitys.Kypärämyssyjä Selian omista kuoseista.Ps. Joko kuulitte Facebookista, että Runoratsua tulee taas pian joustofroteena? Käykää tykkäilemässä niin kuulette myös, milloin kangas saapuu myyntiin! Samalla tulee lisäerä Sieniretkeä, velouria.

Uusi resorierä on myös tilauslistalla eli jos mielessä on joku väri "mitä ei mistään löydä" niin vinkatkaa, voin ottaa valikoimiin.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuleeko laulukalaa?

Anonyymi kirjoitti...

Vaaleanpunainen resori! Se sellainen kylmähkö, ei roosaan taittuva, vaan ehkä himpun verran lilaan. Tuon apinapuu trikoon pohja on sellasita. Sitä ei sitten löydä "kirveelläkään"! Olishan noita pari muutakin kyllä mitä on hakusessa... Sellai nätti puhdas harmaa, ei meleerettu tai likainen on yksi kestoetsinnän aihe.

Anonyymi kirjoitti...

Voi lisää laulukalaa jossain uudessa värissä?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...