tiistai 6. marraskuuta 2012

Syksyn neulomiset


Syksyn aikaansaannokset neulepuolelta, ei kovin suuret. Itselle toppi, jonka etukappale on virkattu, takakappale taas neulottu. Ohje on Suuresta käsityölehdestä 5/06 ja lanka oli jotain Cittarin mammuttimarkkinoilta napattua mohairia.
Valmistui sopivasti ennen kummitytön synttäreitä ja tämä päällä siellä juhlittiin. Kesällä pidin paljon tälläistä ostettua pitsitoppia, niin nyt on kiva talviversio myös.


Tytölle neuloin pipon, ihan muuten vaan ja ohjekin omasta päästä. Tämän lanka on Vapaa Valinnan alekopasta poimittua ja ostin myös viimein tupsun teko laitteet ja tähän pääsi ensimmäinen tekele. Saa niillä ehkä vähän tasaisempia tupsuja aikaan kuin perinteisellä pahvikiekkosysteemillä ja ainakin huomattavasti nopeammin.


6 kommenttia:

Emilia kirjoitti...

Tosi kiva toppi! Täytyy etsiä tuo ohje käsiin.

Kerttu kirjoitti...

Oi miten mahtava tuo toppi! :)

Pihla kirjoitti...

hei, hoksitko muuten tehdessäsi, että topin ohjeessa oli virhe ja seuraavassa numerossa oli tuohon oikaisu.

t: kaksikin tuollaista aikanaan väkertänyt

pikkupikkuriikki kirjoitti...

voi kuinka kiva!!! Kelpais mullekin kun joku vaan tekis... Ja ihania juttuja olet tehny paljon muitakin ja ihania kankaita! Nykyään en juurikaan ole blogimaailmassa edes käynyt niin olipa kiva katsella mitä kaikkwa oletkaan tehnyt!! Ja nyt kurkkimaan että saako tuota kala joustista vielä??

neiti h kirjoitti...

ompa ihana toppi!

Heidi kirjoitti...

Hieno toppi tosiaan ja ihan katteeks käypi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...