torstai 15. marraskuuta 2012

PumppuillaanKiireellä on ommeltu pumppuvaatteita, että elämä olisi helpompaa. Sehän sen insuliinipumpunkin tarkoitus on.
Tänä aamuna lähdettiin päiväkotiin tämän näköisessä mekossa. Kaava on muokattu uusimman ottobren mekkokaavasta. Helma on huoliteltu rullapäärmeellä, koska ostin kangasta niukasti.
Selän tasku on tehty Ikean virkatusta merkistä. Ostin niitä muuten vaan, kun olivat kivan näköisiä ja sopivasti sattui kotona silmään, että ovat pumpun kokoisia, sopivasti. Kiinnitys on kam-nepillä.Toinen mekko on piilotaskulla eli tasku on selässä, mekon sisäpuolella.Sinne se sujahtaa piiloon päivän ajaksi. Meillä on kaukosäädin, joten pumppu saa olla piilossa. Niille, joilla pumpun kaukosäätöä ei ole, tehdään sitten erilaisia ratkaisuja. Sellaisia, että pumpun saa kätevästi esiin päivän aikana.


Helmassa on pupu, leikattu silityskalvoarkista.Ja vielä yksi tavallinen mekkonen, ilman taskua.


6 kommenttia:

HeiDu kirjoitti...

Onpa hienoja! Onni on ompeleva äiti! :) Tuo pupukin on kyllä tosi hieno...

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän näköisiä!
Mitä tuo silityskalvo on ja mistä sitä saa? T: Irmeli

Riikka kirjoitti...

Irmeli:
http://laralil.blogspot.dk/2011/11/vejledning-til-strygestof.html

Tuolta tilasin, kallista oli, 37€. Mutta oli saatava kokeilla ;).

elluelina kirjoitti...

Ootko tehnyt ite myös pumppu-reppuja? Meilläkin pian ajankohtaista tuo pumppuhoito, joten pikkuhiljaa näitä vaatteitakin rupeaa tietty pohtimaan..

Riikka kirjoitti...

Kyllä nekin onnistuu. Meillä vaan saatiin niitä niin paljon valmistajan puolesta, mutta en tykkää niitä tytöllä pitää. Pienellä vaatteet on jotenkin kivammat =).

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! T: Irmeli

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...