tiistai 30. lokakuuta 2012

Pientä kivaa


Olen saanut ommella monelle pienelle kaikenlaista kivaa. Ekakuvan paita on isommalle, koossa 158cm ja kankaana ihana uusi Vuodenajat. Mulla tulee tuosta niin Smäfolkin paidat mieleen, kiva kuosi.


Velourhiippa, näitä voi tilata täältä.


Norsurukkaset 2-vuotiaalle neidille. Nämä on aika söpöt! Päällinen puuvillaa, kämmenosa vedenpitävää Travallen Remu-kangasta.


Kuolalappuja joustofroteesta. Näitä en ollut ennen tehnytkään, joten sain oikein näperrellä ja piirtää kaavaa.


Näitä pääsi kauppaankin.


Parit tuttinauhat.Pikaisesti jotain omalle tytölle: Hän ilmoitti, että haluaa tehdä kaulaliinan, pehmeän, värikkään ja  pitkän. Annoin velourtilkut ja siitä hän valikoi värit ja järjestyksen. Minä ompelin. On ollut mieleinen heti ensimmäisillä pakkasilla.
Kun huivi oli valmis, alkoi heti seuraava projekti. Leikkikeittiöstä puuttuu kuulemma kakku. Tyttö alkoi liimata pakasterasian päälle silkkipaperia ja kakku siitä tuli. Valitettavasti valmiista ei tullut kuvaa.


Ruokalappuja joustofroteesta.Paita Ahdas viidakko trikoosta.

Ja oman tytön paita, johon on  tahranpeitoksi ommeltu merkki.


Ja dinoja tähän loppuun.

1 kommentti:

Eliisa kirjoitti...

Olet ollut uuttera. Paljon kivoja juttuja. Hansikkaat näyttävät tosi hyviltä. Täytyy sanoa, että on kyllä maailma täynnä ihania värejä ja kankaita mistä ommella. Tyttärellä on tällä viikolla väriviikko koulussa ja tämän päivän värinä oli keltainen. Ei löytynyt meiltä yhtään keltaista vaatetta, villasukat onneksi löytyivät sitten, mitkä laittoi jalkaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...