tiistai 7. elokuuta 2012

Tilauksesta tikkailtuja


Joustofroteehousut kaaritaskuin 80cm ja 110cm.


Tuplahiippa Ticketin kukkahaalarin kanssa pitoon.


Dinosetti musta-puuterivaaleanpunaisena.


Musta-valkoinen pallosetti vauvalle, tuli niiiin söpöt! Näissä on kaikissa vuorena fleece.


Ja vielä piti keksiä pipo, joka sopii me&I toppahaalarin kanssa tytölle. Me&I:lla oli joskus omassa mallistossaan tuollaisia kärpässienipipoja. Kaapissa oli pala vihreää velouria ja siitä se sitten tuli. Ja nämä tuli omalle tytölle. Hänellä oli sama haalari jo ihan pienenä ja nyt kun osui eteen niin otin uudestaan, tämä on tosi lämmin, jos sattuu tulemaan kunnon pakkastalvi.



7 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Siellähän meidän housut ovat! :) Mies ne haki tänään postista ja NYT muistin koko paketin, joka on tietysti nyt sitten siellä autossa :D Täytyypä huomenna kipaista heti herättyä hakemassa housut sovitukseen.
Paljonko tuollainen fleece/trikoo hattu kustantaa? Tuo ei olisi ihan niin paksu, kuin kaksinkertainen fleece. Meidän hikipäille ei oikein sellainen sovi, mutta tuo voisi sopiakin ja saisi vielä kuviokankaan päälle!

Riikka kirjoitti...

Jenni: Tuollainen vauvapipo teki 15€ =).

Jenni kirjoitti...

Aamupäivästä kipaisin housut sieltä autosta ja ne ovat IHANAT! Iso kiitos :)Tuli sellainen fiilis, että pakko saada toisetkin! Laitanpa sinulle sähköpostia tuosta hatusta :)

Sanna kirjoitti...

Jätänpä viestiä :) Käyn täällä kyllä usein ihastelemassa.

Voi, onko tuota Me&I:n haalaria ollut myynnissä tuonkin värisenä?! Meillä on turkoosi (jossa on limevihreä siili selässä) vanhemmalla pojalla. Voi, punainen olisi niin herkku.

Riikka kirjoitti...

Jenni: Kiva, kiitos! Olishan oranssitkin housut ihanat...ja beiget ja siniset jne...=D

Ninnuska: Joo oli punaista. Mä en ole livenä nähnyt sitä turkoosia ikinä, näitä punaisia välillä tulee vastaan käytettynä.

Pikku piltti kirjoitti...

Voi että ompas herkku pallosetti vauvalle :b Ja hienoja nuo Dinopipot, pitäis varmaan pikkuhiljaa itselläkin alkaa tekemään syksyksi vähän lämpimämpää.

Cia kirjoitti...

Onpas ihanat tua musta/valko pallosetti! Et millään tahtoisi tehdä meillekkin? :D mutta saisiko tuota myssyä tehty pipon muotoiseksi? sillaiseksi ihan päätä myöden meneväksi? meillekun on poika tulossa niin tuo näyttää minusta pikkusen tyttömäiselle. (hih) :)
Cia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...