lauantai 4. elokuuta 2012

Retrotyylin ulkovaatteet


Ihanalta Pikkupikkuriikiltä sain ostaa tälläistä tuulipukukangasta, takkia suunnittelin, mutta riitti housuihinkin!
Saatiin päiväkotikäyttöön kevyt tuulipuku ihanan retroisen värisenä. Tälläisiä ei valitettavasti kaupoista saa! Melko pinkkilinjaa on tyttöjen ulkovaatteet kaupoissa.


Raidallinen rengasvetoketju on harvinaisuus, jonka ostin facebook-ryhmän kautta ja värit sopivat täydellisesti tähän takkiin. En raaskinut sitten tuulilistaa ommella ollenkaan, ettei vetska peity näkyvistä.


Takissa on vuorina verkkapukukangas, housuissa ihan tuulikangas, jonka kierrätin omista vanhoista tuulihousuistani. Samoin housujen nyöri kierrätetty niistä.

Kangas on aika ohutta niin vahvistin polvet Travallen ulkohousuista kierrätetyllä vedenpitävällä kankaalla.
Sovituskuvat vain nuken päällä, kun ulkona onkin ollut niin lämmintä, että vaikka tämä on ulkokuvaukseen "jonottanut" jo päiviä, ei ole sopivia kuvausilmoja tullut ja hyvä niin. Pidetään sitten syystuulissa vasta.


6 kommenttia:

PikkuHoo kirjoitti...

Onpas soma kangas. Meilläkin olisi ollut useamman kerran käyttöä tuollaiselle tuulipuvulle. Nykyään kaikki on kosteussuojattuja melkeinpä toista se oli omassa lapsuudessa. Miltä vuosikymmeneltä tuo kangas on?

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Tulipas siitä kiva!!! Juuri eilen ajattelinkin että pitää tulla blogiisi kattelemaan oletko tästä jo tehnyt...

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Niin..ja vastaan samalla PikkuHoolle että kangas on löydetty viime syksynä yhdestä pienestä outlet kangas myymälästä, sellanen pakan loppu..en tietysti tiedä kuinka kauan kangas on ja missäkin kaupassa ollut...

Kerttu kirjoitti...

Ompa kivan näköinen :)

Mun Tekemä kirjoitti...

Hieno tuulipuku! Ihana kangas =)

Kikka kirjoitti...

Jos joku ihastui rengas vetoketjuun niin pienenä vinkkinä, ettäRoyal-tuotteslta löytyy melekin vastaavia useammassa värissä ja useassa mitassa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...