perjantai 10. elokuuta 2012

Kännypusseja ja kutistemuovikoruja


Meidän perheessä lapset saa kännykän kouluun mennessä, niin kuin monessa muussakin perheessä. Ja jotta se uusi puhelin ei heti hukkuisi, täytyy olla pussukoita kaulaan. Tyttö valitsi itse kankaat ja äiti ompeli. Mittoja otin suoraan kännykästä.


Pussit on vuoritettu fleecellä.


Taitomaata selaillessa osui silmiin jonkun virkkaama kiva pöllöpussukka. Meinasin jo tilata, mutta onhan noita lankoja itselläkin ja niin yhtenä lämpimänä päivänä virkkasin sen pihassa. Tästä sai esikoinen kännypussin, vaikka mallina onkin kuopus, yläkuvassa.


Tilasin myös kutistemuoveja, heti tämän Cutien postauksen nähtyäni. Ihan uusi juttu minulle! Täytyi päästä kokeilemaan ja tälläistä syntyi lasten kanssa. Esikoinen halusi pöllökorvikset, keskimmäinen hylkeen (tietenkin) ja kuopus sydän kaulakorun. Äiti halusi bambit korviinsa, Cutien mallin mukaan.


Kivaa ja nopeaa, suosittelen! Mallikuvat otimme netistä.

4 kommenttia:

dibsukka kirjoitti...

Kerro lisää kutistemuoveista? Mistä tilasit ne?

Riikka kirjoitti...

Dibsukka: Kauppa oli mulle ihan uusi tuttavuus. Googlettelin kutistemuovi sanalla ja löysin kaupan nimeltä "ihan kiva kauppa". Sieltä tilasin muoveja yksittäisinä levyinä kirkasta, mustaa ja valkoista. Sekä korviskoukkuja ja korunauhaa sekä muoveihin sopivan tussin. Ohjeet tuli mukana ja hyvin toimi, vaikka välillä näytti aika hurjalle uunissa ja olin varma, että bambin jalat menee solmuun =O. Ei mennyt, sileni lopuksi ja silloin otin pois uunista.

NorppaStiina kirjoitti...

Voi miten kivoja kutistemuovi juttuja! Se on helppoa ja hauskaa. Jännitystäkin riittää. ;)

Sara kirjoitti...

Nuo bambit etenkin on aivan ihastuttavat! Itsekin olen pitkään suunnitellut juuri bambien tekemistä kutistemuovista, mutta eihän sitä muovia ole ikinä tullut ostettua..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...