sunnuntai 5. elokuuta 2012

Photoprint hylkeitä


Välillä täytyy googletella, mitä maailmalla on tarjota hylkeitä fanittavalle.


Tälläkertaa löytyi Etsystä niin nappi kangas (Michael Miller), että pitihän sitä napsuttaa kotiin asti parin jaardin verran.


Ottobren trikootunikan kaavasta muokkasin mekon kaavan ja koska tämä on puuvillaa, piti myös vetoketju lisätä sivuun, pukemisen helpottamiseksi.


Sivuissa on myös tuollaiset "pussitaskut".
Pilkullinen vinonauha on viimekesän kirppislöytö, vetoketju vanhoja varastoja.


Mekko tuli oikeastaan sivutuotteena, ensin ajattelin pelkästään tätä lierihattua.Kankaan mukana tuli merkkinäytteitä, jotka sattui sopivasti mekon kokoon ja vaikka tuotelapussa lukee, että valmistettu australiassa, niin pääsi sekin niskaan. Helman lapussa lukee kuitenkin Seliashop, valmistettu suomessa ;).Samalla googlettelulla löytyi idea tuohon nahkaiseen avaimenperään, hylje sekin. En tilannut vaan tein itse. Ja tyttöjen kanssa myös helmikoruja tehtiin yksi päivä auringonpaisteessa pihalla.


5 kommenttia:

jarna kirjoitti...

MUn poika (esikoinen) oli aikoinaan ihan hyljefani! Pehmohylmeitä oli sänky täysi, eri kokoisia :D

Riikka kirjoitti...

Jarna; Meillä kans...olisko sängyssä parikymmentä "hylliä". 2v alkoi ja jatkuu edelleen...hänestä tuleekin hyljetutkija =D.

Anonyymi kirjoitti...

Kaipailit tuolla aikaisemmin sitä ruskeapohjaista leijonakangasta. Huvikankaan verkkokaupassa näkyy olevan... jos et ole vielä muualta löytänyt.

Anna kirjoitti...

Voi miten ihanat hylkeet ja aurinkorannalle sopiva lätsä. Noita helmiaskarteluja meidänkin pitäisi tyttösen kanssa puuhailla...tykkäisi varmasti kovasti :)

Sarita kirjoitti...

Voi mikä kangaslöytö, voin arvata että hyljefani on aivan ihastunut! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...