torstai 23. elokuuta 2012

Talvivarustelua


Sain kunnian toteuttaa ekaluokkalaisen tytön oman talvipäähinesuunnitelman, joka on kyllä hurjan söpö.


Pupu sen olla pitää ja keinokarvaa, vuori on velouria.


Kaupassa on mustia staroja, tilaamalla saa oman toivevärin ja koon. Nauhat ja tuulisuojat korville saa myös toivomalla (tai toivomalla, että ne jätetään pois =)).


Tilauksesta punainen velourinen tuplahiippa. Tässä on vuori polarfleeceä, alle saa siten vielä kypärämyssyn helposti puettua.


Oman tytön sateenkaarihaalariin olen yritellyt jos jonkinlaista pipoa, tässä yksi kokeilu, josta tuli kyllä  niin poikamainen, että ei...laitoin tämän mallikappaleen huuto.nettiin, kun on tuollainen yksittäinen. Mitään vikaa siinä ei ole, löytyy täältä.


Tyttö sitten itse sanoi, että pitää olla kruunu, ja pitää olla violetti. Joten tein tälläisen. Tytöillä oli tälläisiä vauva-aikana ja kaavankin vielä löysin. Piti vain reilusti suurentaa.


Jos näillä nyt kelpaisi talvella mennä päiväkotiin ja olisi tarpeeksi tyttömäinen?
Tälläkertaa en jaksanut itse huovuttaa palloja, tilasin ne täältä.


Tilauksesta pojalle, tulee molokidsin haalarin kanssa käyttöön tämäkin tuplahiippa, lentokoneella koristeltuna.


Tähdellinen vauvasetti, fleecevuorella.


Omalle mekkotytölle piti keksiä jotakin kaulaan, kun kaulurit ja muut sellaiset on ihan nou-nou. Yritin väsätä jotain oikein tyttömäistä ja niin syntyi pompulahuivi! Tykkään ja näistä alkoi tilauksia sadella, joten lisää tulossa....Uusimman käsityölehden ohjeella väsäsin itsellenikin talveksi kaulanlämmikkeen. Tämä ohje oli vähän pettymys...luulin kivemmaksi kuvan perusteella. Itse lisäsin nappikiinnityksen, että siinä olisi jotain...eikä tarvii talvella sähköistää pitkää tukkaa vetämällä pään läpi. Lanka on Novitan Crystal.


4 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Ihanan söpö pupuhattu :) Ja ihana pompulahuivi! Ja kivasti sopii violetti sateenkaarihaalariin.

TanttaRalla kirjoitti...

Aivan supersöpö pupuhattu!!!

Erja kirjoitti...

Mahtava pipa! Ja ihana sisutus teidän esikoisen huoneessa, huulikangas on upea :-). Ja kiva, että remontti on jo noin pitkällä.

Satu kirjoitti...

Kylläpäs on upea pupuhattu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...