perjantai 4. toukokuuta 2012

Tulevia kankaita (Arvontatulos)


Runoratsuarvonta on tehty ja väri selvillä. Värin selvittelyyn ei kauaa mennyt, selkeästi olitte sitä mieltä, että vihreää jerseytä tahdotaan ja sitä tulee. Arvonnan suoritin Random orgin avulla ja voittajaksi selviytyi Lauren. Sinun tietoja ei kommentissa ole, joten otathan yhteyttä niin saat palkinnon heti, kun kangas valmistuu.

Muitakin uusia kankaita on tulossa, Lillestofin mallistosta seuraavia odotellaan. Kaikki ovat luomu-laatua, 95% puuvillaa, 5% spandex


Vihreä punahilkka
Vihreä sieni
Vihreä traktori
Vihreä raita

Eli kovin on vihreää kesää tiedossa, muillakin valmistajilla ;). Lisäksi saan pian yksiväriset laatujerseyt myyntiin, tulossa seuraavat värit:
-ruskea
-musta
-tummansininen
-valkoinen
-vaaleanpunainen
-tumma lila
-punainen
-vaalea vihreä
-oranssi
-turkoosi (tulee jälkitoimituksena hieman myöhemmin)

Yksiväriset ovat 95% puuvillaa ja 5% elastaania, vahva, tosi hyvä jerseylaatu. Innolla odotan, että pääsee yhditelemään kuviotrikoisiin näitä.

4 kommenttia:

PaaPii kirjoitti...

Oi, nyt Runoratsusta tulee raikkaampi väri ja vielä trikoona. Ihana! Tämä napsuttaa kyllä ainakin jotain vaatetta lapsille heti kun mahdollista. :)

Mun Tekemä kirjoitti...

Ihania kankaita!

Kreeta kirjoitti...

Kiva väri tuo vihreä! Minkälaisella aikataululla se tulee myyntiin? Mietin tässä sitä alkuperäisen värin tilaamista, mutta ehkä odotan tuon uuden värinkin samaan pakettiin.

Riikka kirjoitti...

Kreeta: En lupaile vielä aikatauluja, niihin on vaikea itse vaikuttaa =). Kerron lähempänä, kesäksi jokatapauksessa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...