keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Loppuviikon tarjous + yhdistelyä


Monilla on pitkä viikonloppu Helaorstain kunniaksi. Laitoin itse ruskean joustofroteen tarjoukseen loppuviikona ajaksi, vain 11€/m !

Niille, jotka eivät ompele itse, on myös tarjous, tilauspolvihousut 18€/kpl (ovh 21€/kpl). Ale koskee siis ruskeita joustofrotee polvihousuja kokoon 122/128cm asti. Ja tarjoukset ovat voimassa loppuviikon ajan tai niin kauan kuin kangasta riittää. Housutilaukset sähköpostiin info@seliashop.fi


Kankaiden yhditelykuvia saa aina pyytää! Laitan mielelläni niitä sähköpostilla, jos mietityttää, sopiiko yhteen vai ei..
Tässä joitakin. Ylhäällä Liandlon kissat ja mustapohjainen tähtijersey.Ruskeapohjainen tähtijersey ja ruskea velour.Punainen tähtijersey ja Liandlon mustapohjainen tähtijersey, eli Liandlon tähdet ovat hieman pienempiä kooltaan.


Liandlon Geisha ja punapohjaiset tähdet.

Tähtiä on myös vaaleanpunaisena, sekin sopii hyvin Geishan ja myös Bambin kanssa.
Muut Tähtivärit (vihreä, turkoosi) odotuttavat vielä itseään, tehtaan vaikeuksien vuoksi. Taitaa mennä ensi viikkoon, ellei tänään vielä rekka kaarra pihaan, toivotaan! Myös Noshin trikoot ovat matkalla.

Tulossa on myös Selian oma jersey. Kuvassa näkee vihreän värin, toivotaan, että on mahdollisimman monen mieleen! Hepat on jälleen isoja, kuten aiemminkin. Kankaan on suunnitellut Leena Renko. Innolla Leenan kanssa odotellaan, koska saadaan tämä käsiimme =).

1 kommentti:

Tanja K kirjoitti...

Nuo kankaiden yhdistelmäkuvat on tosi kivoja! On niin hankala muuten miettiä ruudun takana, mikä mihin sopii. Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...