torstai 10. toukokuuta 2012

Kesätäydennys esikoiselle


Huomasin juuri, että teitä lukijoita on melkein 400, ehkä se olisi arvonnan paikka taas pian? Varsinkin, kun blogi täytti huhtikuussa 3-vuotta, silloin olen kirjoittanut ensimmäisen postauksen ja ensimmäisen vaatteen esittelyn tänne blogiin. Onpas noista aikaa, tuntuu siltä....vaikka kuitenkin "vain" kolme vuotta. Silloin ei kuitenkaan ollut vielä mielessä yrittäjäksi ryhtyminen, idea oli vaan saada jakaa ompeluksia jonkun kanssa, kun vanha "ompeluseura" jäi muuton myötä rivitalon hiekkiksen reunalle ;). Terkkuja sinne!


Aiemmin täydensin jo oman kuopuksen kesävaatevaraston ja nyt oli esikoisen vuoro, viimeinkin. Nämä oli leikattuna todella pitkään, ompelin pikkuhiljaa lankojen salliessa.


Eri mallisia legginsejä, Ottobren kaavoja testaillen ja muokaten. Kankaat Marimekko ja Stenzo.


Yläosista menee varmaan moni viimekesäinenkin, toivottavasti. Mieli tekisi kyllä muutama Liandlo-trikoinen tunika tai paita tehdä! Olen vaan alkanut aika tarkaksi, että ompelisin vaan tarpeeseen...


Legginsien (vai onko nämä legginsejä, kun on aika löysiä...) rusetit tein haarukkarusetti-ohjeella.


Punaiset ilman rusettia ja tulikin tosi hyvä urheiluhousumalli! Näillä on jo oltu tanssitunnilla ja siksi kuvattukin noin huonosti.


Arvontaa siis tulossa, jos kiinnostaa? Ja hetikin pääsee Selia-arontaan mukaan, täällä.

1 kommentti:

Erja kirjoitti...

Kivoja legginsejä! Juu, ei olis siellä hiekkiksellä uskonut miten maailma muuttuu :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...