tiistai 22. toukokuuta 2012

Keltapalloja


Viimein minäkin kokeilin Mail express kaavaa ja tein jo koon 116cm, joka olikin hyvä valinta. Saattaa mennä kaksi kesää, mutta on nyt jo ihan hyvän kokoinen.


Alaosaksi valkoiset polvihousut, joustofroteeta. Ihan valkoisia en uskaltanut tehdä, joten niihin tuli keltaista polviin.


Pikaiset sovituskuvat auringon häikäistessä.Polvihousut omalla kaavalla, 110/116cm.


Siinäpä se, aurinkoista päivää kaikille!


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
minulle ei avautunut tuo tunikan kaulaaukon ompelu, onko tarkoitus siis todella ensin resorikantata molemmat kappaleet ja sitten vielä ommella ne yhteen? Jolloin paksuimpaan kohtaan pääntiessä tulisi kaksikerroin kanttia? Voisitko näyttää lähikuvan vaikka pääntien toteutuksesta? Lentää muuten roskiin tuo tekeleeni :). T. hukassa oleva anonyymi

Sarita kirjoitti...

"Äiti, kananmunahousut!" hihkaisi innoissaan meidän neljävee kurkkiessaan mun olan ylitse. :D

Tuo iso pallokangas on kyllä superihanaa, ja keltainen muutenkin kiva kesäväri... Meillä juuri talvi alkamaisillaan, mutta mä fiilistelen kesäjuttuja täysillä kun ne on niin paljon hauskempia!

Riikka kirjoitti...

Anonyymi: Vain pääntiet kantataan, ei etukappaleen olkasaumoja. Eli takakappaleen kantti tulee etukappaleen olkasaumojen päälle. Voin ottaa kuvaakin, jos tämä ei auttanut. Pyydä vaikka sähköpostilla =).

Sarita: =) Mun on niiin vaikea aina tajuta, että teillä on vuodenajat "nurinpäin"!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, avasi asiaa ainakin eteenpäin.Onneksi tunika on leikattu kakkoslaadun kankaasta kun en tuota ob:n ohjetta ymmärtänyt ollenkaan. Ehkäpä tutkin kaavaa vielä, olikohan siinä jotkin kohdistusmerkit johon tuo etukappaleen kanttaus lopetetaan (kun minulla on ongelmana juurikin tuo etu- ja takappaleen risteämä).
Yksi kaksoisneula jo meni :).

Yritän vielä, tunika on tosi kivannäköinen ja toimii monesta eri kankaasta tehtynä. ENkä ymmärrä miksen minä ymmärrä kun muutkin ymmärtävät!

Anonyymi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...