sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Talvesta välikauteen


Lumipyryn merkeissä siirrytään talvipäähineistä pikkuhiljaa välikauteen ja ekan kuvan lätsät onkin jo kesää, ihanaa =). Kaikki menivät samaan perheeseen ja jokainen sai samanlaisen, mutta erivärisen lätsän. Tuota kangasta on nyt varastossa noissa väreissä, tilaamalla onnistuu oma koko, jos ei valmiina löydy.



Uudesta vaaleanharmaasta velourista parit rusettipipot tilauksesta. Tummanharmaa velour on vielä matkalla, mutta tulossa. Ilmoittelen vielä, kun saapuu! Ja laitan heti kauppaan.



Ticket- kukka pipoja nauhoin, löytyy myös kaupasta. Ja näissäkin sama, materiaalia löytyy puuttuviin kokoihin.



Tänään innostuin välikausilätsäompeluista, vaikka piti pitää vapaapäivää. Näissä lätsissä on siis vuori tuomassa lämpöä ja nämä yltää korville.


Kuvasin tytön Wheatin takin kanssa.




Aloitetaan uusi viikko alella, nyt nämä uudetkin pipot saa alella, seuraavin ohjein:


Hyvää alkavaa viikkoa!

5 kommenttia:

AnuH kirjoitti...

Tosi kivat nuo vaaleanharmaat rusettipipot :) Nyt pitäsi vaan keksiä itselle tekosyy tilaukseen :D

Riikka kirjoitti...

AnuH: =) Tervetuloa vaan tilaamaan!

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Hauskat nuo lätsät kun ovat samaa kangasta, eri väreissä vaan. Ja on kyllä suloiset nuo rusetti hatutkin. Liljalla kasvaa pää niin hitaasti että meijen viimetalvinen rusetti hattu sopii varmaan monta vuotta :D

Sandra kirjoitti...

Kiitoksia miljoonasti ihanista lätsistä! Lapset nappasivat omat värinsä heti kuoresta kaivettua juuri niin kuin äiti oli ajatellutkin. Nyt vaan odotellaan innolla kesää ja aikaa, jolloin päästään pihalle viipottamaan lätsät päässä. =)

Riikka kirjoitti...

Kiitos Sandra! Kesää täälläkin odotellaan =).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...