keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kuopuksen kesää -yläosat


Ulkona paukkuu -20 asteen pakkanen ja ei paljon lämmitä esitellä kesävaatetta ;), mutta tässä tulee meidän ensi kesää.

Halusin leveitä tunikoita, juuri sellaisia mitä olen aiemmin "kammonnut" ja pitänyt enenmmän kapeista. Niin se muoti muuttuu ja samalla mieli. Kesäväreissä tykkään edelleen tästä kelta-ruskea linjasta.Sukellusvenetunikaan isosisko päätti nuo napit...oma mielipide on vähän hakusessa, toisaalta joo...toisaalta ne vois ottaa pois...

Seuraava kilppari on kapeampaa mallia, perus kapoinen t-paita ja sain sen tehyä vaippapalasta, kun käytin etukappaleen sivuun tuollaisen kaistaleen, samaa luonnonvalkoista joustista kuin hihat.Vielä tuli etanatunika.


Ja tässä kaikki kolme:


Keltaisesta joustiksesta polvihousut, niin sopii jokaisen yläosan kanssa. Tekin niin mieli aplikoida näihin jotain, mutta en keksinyt sitä yhdistävää tekijää kolmen (ja useammankin) yläosan kanssa, joten nämä jäi simppelin yksivärisiksi.


Ekologisesta norsusta sai vielä puffihihaisen teepparin, sopii vaikka noiden sydänleggareiden kanssa. Ihanaa on edelleen tuo norsu, vaikka kauan sitten siitä olen viimeksi ommellut. Ehkä se onkin jo se "nostalgia-arvo" =D.Vielä yksi yhdistelykuva, ruskeat caprit esitelty jo silloin alaosa-postauksessa.


Seuraavan kerran, kun on aikaa, täytyy alkaa miettiä mitä isosiskot tarvitsevat...hmmmm.

6 kommenttia:

Maisku kirjoitti...

Nyt on sitten uusia ihania vaatteita tytölle kesäksi:) Toi etana on miun suosikki.

Mieli kirjoitti...

Ihania vaatteita ja kivoja settejä!

Mun Tekemä kirjoitti...

Ihania ompeluksia ja superihania kankaita!

Tanja K kirjoitti...

Mahtavia vaatteita kesäksi! Erityisesti tuo siilitunika on ihastuttava.

AnuH kirjoitti...

Että nämä kesäpostaukset ovat ihania. Itsellä ollut viime viikkoina sellainen fiilis, että kevät tulee/kesä tulee pian ja kauheesti tekee mieli uusia t- paitoja jne. hommata lapsille ja sisustaa talo uudestaan. Kivoja ja pirteitä vaatteita tulossa teille :)

Erja kirjoitti...

Ihania!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...