tiistai 21. helmikuuta 2012

Oman tytön yöpuku(ja)


Niiden perusvaatteiden, joita oikeasti tarvittaisiin, ompelu on tylsintä. Niin se vaan menee. Aina pitäisi ommella vaan alushousuja, aluspaitoja, legginseja, yöpaitoja ja pyjamia. Ja en ompele ;). Siksi pakkasilla huomattiin, että kun esikoinen on "hieman" venähtänyt pituutta on kaapissa yksi pyjama, sekin nafti.Oli sittten pakko tehdä kolme uutta. Vain tämän yhden kuvasin, ne muut kun meni heti käyttöön ja pesuun ja käyttöön ja pesuun. Tässä on Marimekon raitatrikoo, joka tyttöperheessä oli värin puolesta jäänyt vuosiksi kaappiin, enkä sitä myytyäkään saanut. Nyt se kelpasi, kun tyttö sai itse valita resorivärin ja velourkuvan.
Pyjaman koko 146/152cm ja valmistui sitten juuri kun nyt ulkona mittari näyttää nollaa....Tällä osallistuin samalla facebookin ompeluhaasteeseen, siellä kyseltiin raitojen perään tällä viikolla.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pirtsakka yöpuku!
Mulla kanssa lapset tarttis yöpukuja, mutta kun ne on justiinsa tylsiä toteuttaa ja eihän se nyt niin haittaa, vaikka ranteet ja nilkat vilkkaiskin...
T: Irmeli

Erja kirjoitti...

Ai kun sopii oranssi kivasti yöpukuun. Mun kanssa pitäis tehdä esikoiselle yöpukuja, on vaan yksi sopiva ja yksi nafti.

Riikka kirjoitti...

Irmeli: Kummasti se vaan omaatuntoa kolkuttaa, jos ne nilkat vilkkuu. Kun päivävaatetta on liikaa ja yövaatetta ei vaan saa aikaiseksi...eli oma vika ;).

Erja: Mulla oli tätä tehdessä juurikin teidän tyttö mielessä, värin takia =).

Koo kirjoitti...

Tuntuu useammallakin olevan yöpuvut just nyt työn alla... ;)
Tykkään noista raidoista ja väreistä, erityisesti tykkään tuosta kuvasta. =)

TanttaRalla kirjoitti...

Just tuossa mietiskelin, että pitäisi varmaan pyjamat tehdä suorilla lahkeilla että menisi capripituisina myöhemmin... Ainakin näyttää meidän 14-v:llä toimivan varmaan 3-4 kokoa liian pienet housut ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...