tiistai 28. helmikuuta 2012

Kesätoppi ja pöksyjä


Ulkomailta tilatusta (etsy) kangaspaketista tuli myös tälläinen pikkupala harmaapohjaista trikoota. Kokeilin kesätoppia kuopukselle vähän sellaiseen "katsotaan mitä syntyy" tyyliin.


Tuli toppi, mutta liian iso! Vaikka mittasinkin....Kaulahihnassa on kam-neppi säätö toisella puolella, toisella puolella neppi on taas vaan koristeena.


Mallinukelle taas sopii hyvin ja koska nukke taitaa olla isosiskon kokoa niin siirsin topinkin isosiskon kaappiin niin eiköhän se kesällä käyttöön pääse ;).


Vihreää ribbiä sain ostettua kangashamstereista ja sen tuhosin nyt housuiksi ja pikkupalaa ei viitsinyt jättää niin sittä tuli vielä kesäksi polvihousut, jotka väriltään sattuivatkin sopimaan hyvin tuon topin kanssa. Nyt vaan koko ei sitten osu yksiin...


Pitkät housut taas suosikkimallilla. Kysyin mieheltä, että "Oonkohan mä ainoa, joka haluaa pukea pikku tyttönsä tälläisiin kamaliin retrokalsareihin?" Vastaus oli että "no olet!" =D3 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Hih, ihana vastaus sun mieheltä! =D

Nunu kirjoitti...

Hauska paita! Jos tyttäret suostuu pitämään retrokalsareita, niin siitä vaan, hienojahan nuo ovat.:)

Tiina kirjoitti...

Heh, vähän samaa fiilistä meidänkin miehekkäällä.. kauhisteli äidiltään saatuja kankaita ja minä silmät sikkaralla onnesta.. mies osoitti yhtäkin kangasta vähän niin kuin nolona, että ei kai tuostakaan mitään voi tehdä.. ai ei vai!? =D Vielä se senkin päivän näkee että tehdään! ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...