sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Siirrytään syksyyn

Ei kyllä siirrytä, jos minusta on kiinni! Mutta esittelyyn alkaa tulla syksyvaatetta. Kesävaatevarastot on pullollaan, ehditäänköhän edes kaikkea pitää. Onneksi on vielä kesää jäljellä!

Kuopus täyttää syksyllä 3v ja siirtyy päiväkotiin, osa-aikaisesti. Samalla hän siirtyy vaatekokoon 110cm, pitkä neiti kun on. Tavoitteena on ommella päikkyvaatteet itse, eikä kamalasti shoppailla.


Kokeilin nepparipääntietä, ihan kiva tuli. Tuota apilakangasta oli ihan pakko saada, oli niin kivan retroista.

 Raitaresori taitaa olla Triteksin, en ole aivan varma...sopi kuitenkin kivasti paidan väreihin niin sitä sitten siihen.





Housut on ihan perus ollegehousut. Päiväkodin tädit toivoi helppoja, lapsen itse puettavia vaatteita, joten tälläiset housut on varmaan ainakin helpot ;).




Vielä toiset housut, sama oma kaava, mutta nyt pitkät resorit. Olin tekemästä näistä polvihousuja, mutta kun tosiaa sitä kesävaatetta ei enää tarvita niin laitoinkin nuo toooosi pitkät resorit. Ette muuten arvaa, mistä nämä on tehty!

Alunperin punainen velour on Me&I naisten tunikasta, jonka ystävä myi "liian halvalla", joten se oli pakko ostaa. Se oli kuitenkin minulle liian niukkamallinen ja käytin sen kankaana.
Näihin täytyy yläosaksi olla joku ostopaita, apilapaita ei käy tähän sydäntyyliin. (sydän on v.pun. vaikka kuvassa näyttää tooosi vaalealle).


Bloggerissa on monella ollut ongelmaa? Kommentoimisessa ja sivujen päivittymisessä? Nämä omat tekstit päivittyy, mutta esim. minulla ei päivity nuo sivupalkin blogilistalla olevat blogit =/.
Nyt olisi kiva tietää, onko ihmiset vain lomalla näin kesällä, vai eikö blogiini pysty kommentoimaan? Täytyy yrittää korjata vai tutkia mistä se johtuu, jos niin on.

12 kommenttia:

aeno kirjoitti...

Oikein kivoja päiväkotivaatteita.
Teillä on kyllä hurjan pitkä 3v. Meidän neiti 6v. on nyt tuon 110cm :D

Sani kirjoitti...

Mä taas niin ootan syksyä, ihan kauheeta siivota, pakata ja rempata tällaisella helteellä :(

Ihana setti :)
Mua tekis niiin mieli ommella kaikkia vaatteita,, mut ku ei vaan kerkee nyt ennen muuttoa, täytyy ain välil jotain pientä tehdä ettei tule vieroitusoireita :D ja saa hiukan noit kankaita käytettyä muuton alta pois...

Erja kirjoitti...

Kiva setti! Aiempi mekko on kanssa nätti, tykkään tuosta miehustasta. Minunkin pitäisi käydä syysvaatteiden kimppuun, kankaita on kaapeissa niin paljon, että ostovaatteita ei paranisi hankkia :-)

Riikka kirjoitti...

Kiva, että kommentteja tulee! Se siis onnistuu nyt. Ja näköjään tuo sivupalkkikin on parin päivän tauon jälkeen päivittynyt =). Auttoi ehkä se, että kirjauduin välillä ulos ja tulin takas niin sitten oli päivittynyt...(?)

glenni kirjoitti...

lomalla Pariisissa, mutta voihan sitä täältäkin kommentoida, että ihania vaatteita olet tehnyt!

Ida kirjoitti...

Kiva paita! Onko sulla joku neppari kone, vai millä saat ne kiinni? Itselläni on ongelma niiden kiinnittämisessä (mulla on joku sellanen muovinen kikkare, mikä on tarkotettu niiden kiinnittämiseen), ei vaan pysy :(

Anne kirjoitti...

Ihana setti ja ihana kangas. Tuota apilaa olen meillekin himoinnut.

Kommentoinnin kanssa on minulla ollut suuria ongelmia, saas nähdä saanko tätäkään kommenttia "maailmalle"!

Tiia kirjoitti...

mä huomasin ainakin eilen, ettei päivittynyt tuo blogilista itelläkään..

söpö setti!

AnniKa kirjoitti...

Kiva setti! "Käännyitkö" vaan tuolla nepparilistan pohjassa, vai onko siellä ns. sauma?
Mulla kans on kankaita vaikka kuinka paljon, mutten saa ommeltua mitään! Päätin etten osta mitään kankaita ennen kun on entisiä tuhlattu.. Mutta kuinkas kävikään, kun menin siskojen kanssa Kangastukkuun..? Sieltä tarttui mukaan yhtä pallokangasta ja vähän jotain nauhoja sun muuta. Kuitenkin vain ihan vähän, vaikken ois saanut ostaa mitään!!
Pitäis jotain surautella ulkomaanmatkaa varten..
Mä oon huomannut kans kuluneella viikolla, ettei blogilista oo päivittynyt. Mutta kommentoiminen muille on kyllä onnistunut.

Riikka kirjoitti...

Nuksu: nuo on laitettu ihan just sillä pienellä muovin palasella, mikä tuli neppien mukana. Ei pysy, jos käyttää siitä molempia puolia. Minä laitan vaan sen toisen puolen muoviin kiinni ja lyön sen toisen päältä suoraan vasaralla, niin saan nepin tiukemmin kiinni. Ymmärsitkö?

AnniKa:Juu halkion pohja ommellaan vaan "suoraan", sitten siihen taitetaan laskos, joka ommellaan päältä kiinni siitä halkion pohjukasta.
Ostoslakot on tuollaisia, että kyllä minusta silti pitää käyttää hyvät tilaisuudet hyödyksi! Eli hyvä kun ostit nauhoja ym. =D.

Ida kirjoitti...

Juu, ymmärsin. Kiitos vinkistä! Täytyypä kokeilla tässä piakoin :)

Tiina kirjoitti...

Onpa kiva, erilainen nepparipääntie! Tahtoo kans ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...