torstai 2. tammikuuta 2014

Vuoden aloitus vanhoja esitellen


Vuoden ensimmäinen postaus. Valitettavasti en ole ehtinyt, enkä ehdi koota mitään vuoden 2013 yhteenvetoa. Niin paljon postaamattomia on kuvina muutenkin, että koitetaan saada näitä esiin.

Kuten tämä mekko, jonka ompelin jouluun. Idea kaulukseen oli Keinukainen blogissa. Kangasta oli keskimmäiselle tytölle niukasti, joten lisäksi helmarimpsu yksivärisestä valkoisesta ja "hukkapalat" hyödynnettiin taskuiksi.


Mekko oli joulun keskimmäisellä tytölläkäytössä, välipäivinä se siirtyikin jo kuopuksen käyttöön (3v ikäeroa, mutta vaatekoossa käy usein sama...). Kuopus matkapahoinvoivana matkalla mummulaan, oksensi mekon sotkuun ja se piti perillä pestä autonpenkin päällisen kanssa samassa koneessa...no, värjääntyihän se!


Kuvat on onneksi otettu ennen näitä tapahtumia ja kaikki osat ovat valkoisia. Yritetään pestä vielä kloritella, jospa vielä olisi pelastettavissa ensi jouluksikin käyttöön.


Mummulaan vietiin pikkulahjana kestorättejä.


Toivotut patakintaat.


Ja esikoisen askartelemia pannunalusia. Hän innostui koulun puukäsityössä tehdyn mallin jälkeen tekemään näitä ison pinon! Aloitti jo syksyllä ja nyt jouluna jaettiin lahjoina mummuille, tädeille ym.Joulukalenterista ei tullut ihan joka aamu karkkia. Hyljefani sai mm. penaalin. Toinen meni vielä odottelemaan sopivaa hetkeä annettavaksi. Takaa ja vuoren puolelta kierrätyspuuvillaa, painokuvat käsityömessuilta. Pitsiketjut selian omaa valikoimaa.


Kummityttö  on joukkuevoimistelija ja hänen joululahjaan innostuin vielä aatonaattona tekemään yhden kangasväreillä painetun aiheeseen sopivan pipon.Nyt taitaa olla joulu käsitelty! Hyvää Uutta vuotta kaikille!

3 kommenttia:

Tea / Keinukainen kirjoitti...

Hih, näyttää kyllä tutulta tuo kauluksen pitsi :)
Sulla on muutenkin kiva toteutus tuossa.
Toivottavasti mekko pelastuu vielä.
Mulla on muistissa samankaltainen episodi parin vuoden takaa. Silloin tuhoutui meidän silloinen joulumekko :/

Riikka kirjoitti...

Kiitos Tea! Sinun blogi se oli, lisään tekstiin =).

Tanja K kirjoitti...

Hienoja! Ja etenkin tuo pipo! Tosi upea homma, että lapsikin on innsotunut käsityölahjoihin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...