maanantai 13. tammikuuta 2014

Pipopäivitys


Suurin osa ommeltu jo viime vuoden puolella. Tässä päähineitä ja hanskoja viime viikoilta. Yläkuvassa oman tytön uuteen toppasettiin meleeratusta harmaasta velourista pipo villapallotupsuin ja edessä nimi silityskalvolla. Malli on sellainen kruunupipo ilman keskimmäistä kruunua. Kun tyttömäistä pitää olla, mutta ei liian "vauvaa" niin tämä malli kelpasi. Leuan alla on solmiamisnauhat kuitenkin vielä.


Siksakpipo oli kaavakokeilu alakuvan pöllöneulospipoa varten. Muuten en uskaltanut tuota neulosta leikata, ennen kuin kokeilin kaavaa ja itseasiassa tuo siksakkinen on ollut myös kovassa käytössä. Jämästä tuli vielä nuo lapaset.
Pöllöpipossa on vuorina teddyä ja tupsunauhat tehtiin tytön kanssa, kun löytyi sopivan väristä villalankaa varastoista.Mustaa heijastinsetti ja hyljepipo. Tämäkin kokeilu tuosta valkoisesta nukkapintaisesta silityskalvon käytöstä. Vähän se käytössä kerää nukkaa pintaansa ja hylje ei pysy ihan valkoisena. Muuten toimii, kuten muutkin kalvot.Toivepipoja tilauksesta, musta ruskea dino etuheijastin tähdellä, sopii malan toppapukuun.

Ja violetti sydänheijastimella. Päältä velouria ja sisus fleeceä.


Pörröneulosjämää tumppuihin, kämmenosa Travallesta joskus hankittua Remu-kangasta. Näissä on sisuskin pörröneulosta, joten on superlämpöiset ja etenkin pehmeät.
Yhdet lahjahanskat on ilmeisesti jäänyt kuvaamatta, kun ei kuva osu mistään silmiini. Mulla käy usein lahjojen kanssa niin, kun on tyytyväinen, että tulee valmista ja laittaa heti pakettii ja kuvaus unohtuu. No, ei niin vaarallista.

1 kommentti:

Kerttu kirjoitti...

Iik! Ihana toi pöllöpipo, määki haluun :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...