keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Kimaltaa taasTytölle aiemmin ommellut kultapöksyt oli niin kovalla käytöllä ja pesussa, että ei ne enää kultaiset ole. Suosikit ne on silti edelleen, joten ei auta kun tehdä niitä lisää ja muuttaa omaa pyykinpesua hellävaraisemmaksi näiden kohdalla.

Tein samalla sarjatyönä myös pikkusiskolle yhdet kultaiset, yhdet musta ja vielä alakuvan violetit. Nyt ei ole aina kaikki pöksyt pesussa! Samalla sai kaikki ylimäärä lycrat kaapista tuhottua.

Isot kokoa 158/164 ja pienet 134/140. Tein molemmille kokoa liian isoja, kun ei kai niiden lapsilla niin minejä tarvii olla? Mahtuu sitten ensivuodenkin treeneissä vielä.

"Cheerleading" teksti jatkuu takapunttiin. Kokeeksi laitoin, mutta saa nähdä miten pysyy venyvässä lycrassa vai alkaako kirjaimet tippuilla.


3 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Onko siulla joku kaava näihin? Siis oma vai lehdestä? Miun pitäisi tytöille myös tehdä voimisteluun/tanssiin samanlaisia. Iteasiassa tänään just tanssistudiolta ostettiin Piruetin vastaavat ja katoin, että ei kyllä kummonen malli ole tehdä ite!

Riikka kirjoitti...

Helppoja tosiaan. Jos sulla on tytölle sopiva legginsikaava, niin siitä vaan lahkeen lyhennys sopivaksi =). Mulla oli Selian legginsikaava ja lahkeen tein vähän pidemmän kuin niissä kaupan "superminilyhyissä" =).

Mirka kirjoitti...

Jees, niin vähän ajattelinkin. Eli testaan sillä :) Kiitos! Ja hienoja muuten nuo siun tekemät, aika päheitä nuo kultapöksyt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...