sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Pienet ensin


Tuli yllättävä pikkaripula, ja koska tein päässäni uudenvuodenlupauksen, että saan ommella omille lapsille vain jos ne ehdottomasti jotain tarvitsevat ja vain sellaista, mihin on kunnolla ajatusta laitettu, huolella ommeltu ja täydellistä lopputulosta tavoitellen (mokat on pakko purkaa). Eli ei saa ommella vain paitaa, koska kangas nyt on kiva. Saa ommella paidan, jos sellainen tarvitaan, mutta siihenkin pitää lisätä joku juju/koriste tms.

Katsotaan miten onnistuu!


Pikkareita kuopukselle ja ehdottoman tarpeeseen. Vanhat oli järjestään tiukkoja tai muuten pieniä/huonoja. Heitin kaikki pois, joten heti illalla otin palatrikoot esiin ja aloin leikkelemään klo 22, kun tämän idean sain.
Myönnetään, että ensin piti ostaa näitä kauppareissulla, mutta unohdin ja hyvä niin. Palakankaat sai kyytiä taas vähän ja pääsi varmasti hyödylliseen käyttöön.


Samalla tuli hyödynnettyä kuminauhavarastoja (osa ihan retroja) ja kokeiltua neljää erilaista vyötärövaihtoehtoa. Tähän mennessä molemmat pupupöksyt on olleet käytössä ja niiden vyötäröt ainakin on juuri hyvät.


Kaava on Ottobren, muistaakseni nimeltään Dumbo.


Harmaat on omat suosikit, mutta ajattelin, ettei ne pääse käyttöön ilman pientä koristetähteä. Se on ihan silityskuva.


Voi että voi olla hyvä mieli pienten pöksyjen takia =).


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...