perjantai 20. syyskuuta 2013

Sekametelisoppa vaatteita


Ilmattaren joutsenista joulua odottamaan tilauksesta tehdyt mekot kolmelle siskokselle. Erona vain koko ja resorikantin väri.


Sitten alkaa se varsinainen sekametelisoppa kamerasta bloggaamatta jääneitä kesäompeluksia. Ensin joustismekko, johon sain mäyrätilkusta taskut ja hihat. Tuli ihan kaamea, leveä ja...öö en tykkää...Perhosista taas tykätään kovasti! Kuopus sai polvari-haaremit ja niitä paljon kesällä pitikin ja minä sain pipon. Nyt tätäkin voisi jo käyttää, vaikka kesällä tuntui hullulle ommella pipoa.
Valkohelmainen epäonnenmekko, päällä yhden kerran ja valkoinen osa niin kurassa, että en sitä enää puhtaaksi saanut. No, se onkin jo vaatepaketin mukana huutiksessa matkalla uuteen kotiin, jos joku sen vielä huolii. Kohteisiini pääsee sivupalkista.

Ja sitten paremmin onnistunut mekko keskimmäiselle pilkkutaskuilla.


Kesäkuva löytyi tästä mekosta muistoksi....Nämä bambit ensin missasin ja sitten niitä onneksi vielä löytyi ja kuopus sai mekon ja pumpputopin. Sydäntrikooseen yhdistellen riitti kahteen vaatteeseen. Muiden kaavat omia, paitsi bambitunikan kaava oli suuresta käsityölehdestä.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...