perjantai 13. syyskuuta 2013

Nopea veivaus


Perjantai illan haaste olikin haastava.

Ensin piti löytää Hesalainen ystävä ja löysin Unnan. Unna kävi halaamassa pandaa Helsingissä ja sai meidän joukkueelle yllätyspaketit.
Paketissa oli keltainen pieni pala puudelikangasta. Mutta ei siinä vielä kaikki. Kolmen osallistujan piti löytää yhteinen asia, joka meitä yhdistää ja siinä meillä meni melkein kolme vuorokautta! Viimein löytyi pilates harrastus, jota itse olen vasta aloittelemassa. Pidetiin me kaikki myös suklaasta ja oltiin lapsena blondeja...

Kun yhteistä tekijää etsittiin, kuului monta kertaa Äh...mitä....äh, miten...äh, kuinka jne. Joten ehdotin, että mitä jos me olisimme joukkue ÄH! Haasteeseen kuului keksiä joukkueelle nimi ja niin meistä tuli Team ÄH! Yhistävänä tekijänä Pilates.


Ompeluksen piti liittyä Pilatekseen. Kuten jo ensimmäinen kuva paljasti, tein kalenteriin päälliset. Kalenteriin kirjataan tietenkin treeniajat. Ompelussa pääsin helpolla, vaikka siihen asti oli "ähkitty". Tälläisiä kansia on pitänyt tehdä jo aiemmin, mutta en ole saanut aikaiseksi, joten nyt! Ja helpompaa oli kuin olin ajatellut. Tein samalla tyylillä, kuin olen ommellut neuvolakortin kansia.

Nyt vielä jännään, mitä muu joukkue teki?

1 kommentti:

Unna kirjoitti...

Lämmin kiitos joukkuekaverille! :) Hyvä me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...