maanantai 23. syyskuuta 2013

Alepalat uuteen muotoon


Tässä vähän kesän aikana ostetuista ylläripaketeista ja alekankaista ommeltuja vaatteita. Kaikkien alkuperää en enää muistakaan. Yläkuvassa kuopuksen pyjama, jonka housut olivat harjoituskappale omasta housukaavoituksesta. Sellaiset nilkasta tiukat, mutta hieman pepusta lököttävät housut.Yllärikangas, josta tuli itselle toppi. Tämäkin oma kaavoituskokeilu.Kangas oli kiva ja vaikka sitä ei olisi itse tullut ostettua, niin sopi kyllä täydellisesti punaisten hiusten kanssa tuo petrooli väri ja oranssit kalat.Joustiksista paita ja hupparimekko.

Tampereen alueen ompelijoiden tilkkupaketissa oli juuri sopivat palaset ja sain tytölle tehtyä pari uutta isompaa pumppupaitaa. Moni 110/116 cm pumppuvaate alkaa olla pieni, joten ne pitäisi siivoilla kaapista pois. Jos kiinnostaa, kysele sähköpostilla! info@seliashop.fi

 Näitä pidetään nyt talvi aluspaitaja ja ensi kesänä toivottavasti vielä mahtuvat toppina.Alevelourista tunika. Piti olla kuopuksen, mutta taitaa taas mahtua myös tuolle keskimmäiselle...niin ne alkavat olla samaa kokoa =).


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...