torstai 19. syyskuuta 2013

Kukka-kevyttoppa


Takki piti saada aikaan, mutta melkoinen vääntö ja kääntö sen kanssa oli! Kangasta olin nuukuuksissani tilannut vain 70 cm ja takin koko piti olla vähintään 116 cm.


Luulin kangasta tilatessani pääseväni helpolla, kun kangas on valmiiksi tikattu eikä erillistä vuoria tarvita. Lopputulos oli kyllä se, että olisi ollut helpompaa tehdä erillinen vuori kuin ommella tätä todella paksua ja turhankin jäykkää (takkiin) olevaa kangasta.

Mutta takki tuli, tässä todisteet.


Tyttökin sanoi: "inhottaa", kun takin päälleen puki. Voi harmi, kuosi olisi ihana ja ehkä tällä kylään ja kauppaan kuitenkin mennään, kun ilmat viilenee. Kaulaan vaan jotain lisää, kun on siitä vähän turhan avonainen.


Meidän pihassa kasvaa kärpässieniä ja niin paljon niistä on varoiteltu, että edes kuvauksen aikana tyttö ei tämän lähemmäs halunnut mennä.


4 kommenttia:

Tanja K kirjoitti...

Ainakin kaunis on! Ja ehkä se ei sitten kylmemmillä säillä enää "inhota". Toivotaan niin.

E.V. kirjoitti...

Kaunis takki!

Mielenkiintoista kuulla tuosta paksun tikkikankaan ompelun hankaluudesta ja saumojen paksuudesta. Minulle tuli sellainen ajatus mieleen, että mahtaisikohan auttaa jos irrottaisi vanun vuoriosan kokonaan saumanvaroista ja teippaisi saumanvarat ompelun jälkeen?

Tällainen hurja ajatus minulle tuli mieleen, mutta voisikohan toimia?

Helinä kirjoitti...

Ihana takki ja ihana kangas! Mistä sä muuten tilasit tuon kankaan?

Riikka kirjoitti...

Metsolan kangasalesta tässä joku aika sitten. Oli helistintä ja tätä kukkaa =).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...