lauantai 16. maaliskuuta 2013

Moneksi


Esikoinen tyhjensi vaatekaappinsa perusteina: "Tämä on pieni, tämä on väärän värinen, tämä on tyhmä, tämä on huono....jne"
Kysymykseen: No millaiset vaatteet on hyviä? Sain vastauksen: Sellaiset lyhyet paidat.

Ajattelin hakea muutaman kaupasta. Ne kelpaa etenkin, kun edessä on joku eläin, söpö sellainen. Sitten muistin jo myynnissä olevan palan valkoista joustocollegea, siihen olisi helppo kokeilla jotain kangastusseilla. Mallia piti kyllä ottaa netin valmiskuvista.
Pupulla piti olla ensin vain mustat ääriviivat, ääriviivapiirros. Tylsä, sai timanttisilmät ja -kynnet. Tylsä. Olin itse kuumeessa ja otin lopulta vaan kankaan eteen ja aloin "sutata" ja olin jo varma, että no-niin, piti tämäkin pilata....

Kunnes tyttö sanoikin, että "söpö". Taikasana, tää kelpaa! Kukka leikattu kangastusseilla väritetystä Puutarhapiilo jerseystä ja tikattu kiinni pupun piilopensaaksi. Menossa piiloon tuota legginsien tiikeriä kai....


Toinen lyhyt paita itse puutarhapiilosta, tämä kelpasi jo kouluunkin asti, alla toinen paita.


Otsikko tuli siitä, kun mietin tämän käyvän aika moneen, kuten tähän pienelle pojalle tehtyyn teeppariin.


5 kommenttia:

Tanja K kirjoitti...

Tuo kangas on kyllä fiksun näköistä!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana rusakko. Ymmärrän kyllä, että kelpaa lapselle. Tosi valloittavat setit.

Mirka kirjoitti...

Aivan sama juttu! Meillä 10v ja etenkin 8 v on sitä mieltä, että aina oltava lyhyt paita tai bolero, pitemmän paidan päällä. Olenkin muutaman tehnyt ja niitä on sitten pidettykin. Aika pienellä kangasmäärällä ja tosi pienellä vaivalla tekee niitä kahdesta palasta muodostuvia lyhyitä paitoja. Aika jees-muoti siis :)

Todella valloittava tuo pupupaita! Ja tuo tiikeri-trikoo polttelee niin kovin, haluisin itelle siitä hatun.

Unikuu kirjoitti...

toi kangas on vaan niin ihanaa..

Satu kirjoitti...

Saman muodin mukaan meilläkin eletään. Muunlaiset paidat ei ole niin kivoja, pitää olla lyhyttä. Kerrospukeutuminen on toisaalta kyllä ihan jees.
Pupu on söpö ja leggarit kans =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...