keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Arvontatulos ja pesutestejä


Meille tuli tänään kesä sisään, koska täällä on niin paljon kesäisen väristä Sateenkaariraitaa ja Puutarhapiilo- puutarhaa ympäriinsä!

Pesutestit:

Puutarhapiilon pesuohje:
Pesu: 40 asteessa nurin käännettynä
Kutistuvuus: 5-10%

Pesin erillään koneessa, mukana valkoinen pyyhe. Pyyhe ei värjääntynyt. Kangas pysyi moitteettomana. Pesuaineena oli Omo color sensitive. Metrin pala kutistui 5 cm eli  n. 5%. Puutarhapiilon puuvilla on luomulaatuista, ja se usein kutistuu enemmän.

Edit. Pesin kokeeksi myös 60 asteessa, hyvin kesti siinäkin, ei ongelmaa.

Sateenkaariraidan pesuohje:
Pesu: 40 asteessa nurin käännettynä
Kutistuvuus: 5-10%

Pesin erillään koneessa, mukana valkoinen pyyhe. Pyyhe ei värjääntynyt. Kangas pysyi moitteettomana. Pesuaineena oli Omo color sensitive. Ei kutistunut.Sateenkaariraidan vihreä on sama kuin aiemmin myydyssä Runoratsussa. Samoin keltainen on sama väri, kuin aiemmin myydyssä Laulukalassa. Eli sopii entisiin Selian kankaisiin yhdistelyyn. Ja sopii tietenkin puutarhapiiloon, sieltä voi väritellä vaikka jonkun kukan punaiseksi, kangastusseilla. Innolla odotan, mitä kukakin keksii väritellä tai olla värittelemättä ;).
Sateenkaariraidasta tuli muuten mieleen Peppi pitkätossu! Onkos hänellä jotain raitasukkiksia?


Tiikerin pää on n. 14cm korkea.


Ja loppuun se arvontatulos! Arvoin 1m Puutarhapiilo -kangasta Random Number generaattorilla (koska oli kiire) ja voittajaksi pääsi

Jonna Hoo sanoi...
Niin söpönen ja monikäyttöinen kuosi! Oon niin mukana arvonnassa!

Ota yhteyttä ja laita osoitetietosi, niin kangas pääsee matkaan. Se onkin jo tuossa valmiina leikattuna. Jos voittaja ei ilmoittaudu, arvon uudelleen 15.3. 2013 perjantaina.

Kankaista saa ommella tuotteita myyntiin, kun mainitsee kankaan valmistajana Selian. Puutarhapiilon piirsi Leena Renko, Sateenkaariraidat on Selian oma malli.

Muutama ohje tilaajille:

Verkkomaksajat: Muista palata kauppaan maksun jälkeen, näytön ohjeiden mukaan. Muuten tilauksesi ei kirjaudu verkkokauppaan.

Kimppatilaajat: Voin leikata kankaat valmiiksi haluamiinne pätkiin. Ilmoita tästä tilauksen yhteydessä.

Yhdisteltävät tilaukset: Yhdistän tilauksesi (jos edellinen on odottamassa) kun muistat mainita siitä tilauksen lisätietoja kohdassa. Tai tilaus voi nyt jäädä odottamaan tulevia, kun saan tiedon siitä.

Ennakkomaksajat: Jos et saa tilausvahvistusta, jonka lopussa maksutiedot ovat, ota yhteyttä! info@seliashop.fi. Tarkista varmuuden vuoksi myös roskapostikansio. Ennakkomaksun valinneille tuotteet pysyvät varattuna 7 vrk, ellei muuta ole sovittu.

Kaikki toimitusehdot täällä, klik.

Ihania ompeluhetkiä!


9 kommenttia:

Maisku kirjoitti...

Mie oon niin odottanut tuota Puutarhapiiloa. Ja oon ihan rakastunut tuon kuvan perusteella (senpä takia sitä piti tilata kerralla enemmän... :D)

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon myös odottanut ensihetkestä lähtien ja heti pistin tilauksen sisään :) Nyt jään vaan odottelemaan Aurinkoja. Onko niiden aikataulusta mitään infoa?

Riikka kirjoitti...

Aurinkojen aikataulusta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

pikkupikkuriikki kirjoitti...

oliko ne skootterit tulossa lähiaikoina? Oliko puhe että maaliskuussa? Tiedätkö löytäiskö vaaleanpunaista tekstiilitussia mistään? Mistä niitä muutenkaan saa?

Riikka kirjoitti...

Noshit pitäisi olla ihan pian tulossa, jos ei tälläviikolla niin ensiviikolla.
Tekstiilitusseja saa ompelutarvikeliikkeistä, sit ihan Tiimarissa on jonkinlaisia ja askarteluliikkeissä taitaa olla myös. Vaaleanpunainen voi ollakin vaikea löytää, yleensä paketissa on ne perusvärit...tuuthan kertomaan, missä on jos löytyy!

Unikuu kirjoitti...

tätä on kyllä pakko tilata :)

Anonyymi kirjoitti...

Täältä löytyy ainakin vaikka minkä värisiä tekstiilitusseja ( ja googlella lisää ;) ) http://www.cchobby.fi/tekstiilitussit/.
- Marika

Riikka kirjoitti...

Kiitos Marika =).

Jonna Hoo kirjoitti...

Voitin arvonnassa jipii!
Laitoin emailiä osoitteeseen : info@seliashop.fi

Terv JonnaHoo
suvi.heinonen@pp1.inet.fi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...